Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9273,78%0,84
  • DOLAR

    39,56% 0,12
  • EURO

    45,51% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4294,53% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6918,66% -0,35

Beyninde tümör bulunan polis memuru hayatını kaybetti

Beyninde tümör bulunan polis memuru hayatını kaybetti

Salihli İlçesi Emniyet Müdürlüğü´nde görevli olan ve beyin tümörü tedavisi gören Polis Memuru Oktay Aksu (41), Salihli Devlet Hastanesi´nde hayatını kaybetti.

SALİHLİ - Salihli İlçesi Emniyet Müdürlüğü´nde görevli olan ve beyin tümörü tedavisi gören Polis Memuru Oktay Aksu (41), Salihli Devlet Hastanesi´nde hayatını kaybetti. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliğinde görev yapan 41 yaşındaki Aksu´nun Haziran Ayı´nda beyin tümörü teşhisiyle İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde ameliyat olduğu, ameliyat sonrası almış olduğu 75 günlük heyet raporunu kullanmakta iken rahatsızlanarak Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Polis Memuru Aksu´nun yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayıp, hayatını kaybettiği ifade edildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Aksu´nun yarın öğle namazına müteakip Merkez Hamidiye Camisinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor