İSTANBUL (AA) - Beymen Club, 2022-2023 sonbahar-kış sezonunda modern kadının gündelik stilinden ilham alan, günün her saatine uygun iddialı, yalın, eğlenceli ve casual tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Beymen Club'dan yapılan açıklamaya göre, natürel tonlar ve sezonun modern görünümlerini oluşturan konforlu takımlarla sezonu karşılayan Beymen Club 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu, odağına sokağın renkli dünyasından ve yaratıcılığından esinlenen, genç, dinamik, gücünü tavrından alan, doğa dostu tasarımları alıyor.

Zebra desenin sweatshirtlerdeki casual anlatımları, leopar desenin trençkot, puffer yelek ve trikolarda kullanımı,sezonun iddialı siluetlerini oluşturuyor.

Boyfriend Oxford gömlekler, beyazla kontrast Beymen Club ikonik kaz logolu poplin gömlekler, blazerlar, polo yaka balon kol trikolar, metal düğme detaylı veya sim dokulu triko ceketler eforsuz şıklık sunuyor.

Beymen Club’ın vazgeçilmezi jakar triko kazaklar, grafiklerle zenginleşen tshirt ve sweatshirtler, örgü desenler ve colorblock renk geçişleri sonbahar kombinlerine dinamizm katıyor.



Başkan Durbay'a görev yaptığı belediyede duygusal veda

Özgür Özel duygularına hakim olamadı

Manisa’dan İzmir için su çağrısı

Demet Evgar’dan Gülşah Durbay için duygusal veda mesajı

Bülent Arınç’tan Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Uçuruma yuvarlanan motosikletin sürücüsü öldü

İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Av yolculuğu faciayla bitti

Kaymakam Acar'dan Başkan Durbay için taziye mesajı

Gülşah Durbay’ın cenaze programı belli oldu!

CHP Genel Başkanı Özel'den duygu dolu mesaj

Manisalılar Şehir Hastanesi’ne akın etti!

Son dakika…Gülşah Durbay vefat etti!…

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazar günü görev yapacak doktorlar

Akhisar'da Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe: 5 Şüpheli Tutuklandı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa takımları, haftayı galibiyetle kapattı

Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 12.10.2022 11:41:00 3842 0
Tarih: 12.10.2022 11:41 Güncelleme: 12.10.2022 11:41
Haberi Sesli Oku