TİYATRO - Bakırköy´de sahnelenen ?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? oyununun prömiyeri birçok ünlü ismi buluşturdu.

Bakırköy Belediye Tiyatroları tarafından sahnelenen ?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? oyununun prömiyerine ünlü sanatçılar akın etti. Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi´nde düzenlenen prömiyere Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu´nun yanı sıra Ayşegül Aldinç, Yetkin Dikinciler, Gonca Vuslateri, Nilgün Bengün, Mabel Matiz, Barış Falay, Hatice Aslan, Deniz Gökçer gibi ünlü sanatçılar da katıldı.

Özen Yula´nın yazıp-yönettiği oyunda Zeyno Eracar, Nurhayat Atasoy, Hüseyin Durak, İlkin Tüfekçi ve Sercan Yener rol alıyor.

?Ben O İstanbul´u Çok Sevdim? İstanbul´un merkezi ile kenar mahalleleri arasında sıkışmış bir apartmanda geçiyor ve şiddet dolu bir hikayeye hem gülüyoruz hem de güldüğümüz her şey bizi tedirgin ediyor.
Oyunun yazarı ve yönetmeni Özen Yula´ya çiçek vererek kutlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Sanata ve sanatçıya çok az değer verilen bu dönemde biz Bakırköy Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Genç genel sanat yönetmenimiz Alican Yücesoy´un yönetiminde Bakırköy Belediye Tiyatroları´nın peşi sıra muhteşem yeni oyunları sahnelemesi bizi gururlandırıyor. Emeği geçen tüm sahne emekçilerini kutluyorum.? 



TİRKEŞSPOR ZİRVEYE AYAR VERDİ: 1-2

SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 27.10.2015 08:32:27 0
Tarih: 27.10.2015 08:32 Güncelleme: 27.10.2015 08:32
Haberi Sesli Oku