Saruhanlı Belediyesi tarafından toplam 660 bin liraya satın alınan vakumlu yol süpürme, kombine kanal açma ve içme suyu aracı düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Yeni alınan araçlar için belediye binası önünde kurban kesildi. Daha sonra belediye şantiyesinde belediye personeline yemek verildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yemekte yaptığı konuşmada Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşecek ilçeye bağlı 13 belde ve 29 köye Saruhanlı Belediyesinin hizmet götüreceğini kaydetti.

Bu şartları göz önünde bulundurarak şimdiden çalışmalara başladıklarını ve belediye olarak büyükşehir yapılanmasının getireceği yükümlülüklere hazır olduklarını dile getiren Yaralı şöyle dedi:

“Çağdaş ve temiz bir ilçe için en ücra sokaklarımızı bile temizliyoruz. Büyükşehir olunca köy ve beldelerimizin temizliğini de belediye olarak biz yapacağız. Bunun için yeni bir vakumlu yol süpürme aracı satın aldık.

Öte yandan ilçemizde 56 yıldır yapılmayan kanalizasyon şebekesinin yapımını tamamladık. Şebeke hattında zaman zaman meydana gelebilecek tıkanmalara karşı kombine kanal açma aracı satın aldık.

Bir diğer yandan bazı köylerimizde içme suyu sıkıntısı meydana gelebiliyor. Bunu ve olası doğal afetleri de düşünerek temiz içme suyu aracı satın aldık. Tüm bunları bugün halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Yaralı, araçları toplam 660 bin liraya satın aldıklarını, bunlardan vakumlu yol süpürme ve kombine kanal açma aracını yatırım teşvik belgesi kapsamında (KDV ücreti ödemeden) satın aldıklarını, bu şartlarda 4 araç daha satın alacaklarını anlattı.

Daha etkin, daha hızlı ve verimli hizmet edebilmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Başkan Yaralı, 30 Mart 2014 tarihinden sonra ilçe merkezi, belde ve köyleri hizmet yağmuruna tutacaklarını ifade etti.



Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

Kayıp Kadın Aranıyor

Kaçak kazıya jandarmadan suçüstü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kaçak tütün operasyonu

Manisa’da otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

19 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

Özgür Özel’den Muharrem Ekici’ye Sene-i Devriyesinde Anlamlı Anma

Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 23.09.2013 18:32:53 1072 0
Tarih: 23.09.2013 18:32 Güncelleme: 23.09.2013 18:32
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri