AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tanrıverdi "Biz belediyeciliği rant için, menfaatimiz için, kendi çıkarımız için yapmayacağız." dedi.

Tanrıverdi, Kula Kapalı Spor Salonu`nda partisinin Kula Belediye Başkan adayı Selim Aşkın`la beraber, projeler ve belediye meclis üyelerinin tanıtım toplantısına katıldı.

Tanrıverdi, toplantıdaki konuşmasında, kentin çöp, otopark, konut ve ulaşım başta olmak üzere birçok sorununun çözülmediğini savundu. Belediye başkanının seçilmeden önce "şatolarda oturmam" dediğini bildiren Tanrıverdi, "Benim hemşehirrlilerimin başını sokabilecek bir evi olmamasına rağmen, belediye başkanı büyük proje olarak tanıttığı projeyle kendisine Saray yapmaya çalışıyor. 2009`da belediye binasına şato diyor, `halkın ihtiyacı varken ben orada oturamam` diyor, ama bu gün kendisine şato yapmaya çalışıyor" diyerek eleştirdi.

Manisa`da konut açığı olduğunu, ev ve kira fiyatlarının yükseldiğini öne süren Tanrıverdi, belediye başkanı Cengiz Ergün`ün bu konu üzerinde hiç durmadığını, fakat daha önceki Ak Parti döneminde TOKİ 1, TOKİ 2 ve TOKİ 3 projeleriyle dar ve sabit gelirli vatandaşların ev sahibi yapıldığını kaydetti.

Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Biz belediyeciliği rant için, menfaatimiz için, kendi çıkarımız için yapmayacağız. İş başına gelir gelmez ilk yapacağımız şey bu şehrin konut açığını gidermek olacaktır. Şu an 5 yıldan beri Manisa`yı yöneten Cengiz Ergün için verilecek not sıfırdır. `İzmir`e gitsem keyif yapsam` diyen Cengiz Ergün`ün biletini alıp İzmir`de ebedi olarak keyfine bakması için göndermek gerek. 5 yılda 5 tane gencimizin nikahını kıymayıp mutluluklarına ortak olmayan, Manisa`da oturmayan, kentin havasını teneffüs etmeyen şehrül emin sıfatlı belediye başkanı Cengiz Ergün ne acımızı paylaştı ne de mutluluğumuzu paylaştı. Bizim içimizden değilse, bize saygı duymuyorsa, değerlerimize sahip çıkmıyorsa biz de kendisine sahpip çıkmayız. Bu meseleyi Allah`ın izni ile 30 Mart`ta birlikte çözeceğiz."

Kapalı Spor salonundaki toplantı sonrası Tanrıverdi, beraberindekilerle esnafı ziyaret etti, AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 4.03.2014 12:52:55 390 0

Tarih: 04.03.2014 12:52
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00