Saruhanlı Belediye Meclisi, belediye tarafından yapılmakta olan işyeri ve meskenlerin satışı için belediye encümenine yetki verdi.

Saruhanlı Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın başkanlığında yapıldı.

Belediyedeki toplantı salonunda düzenlenen meclis toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra belediye bünyesindeki bazı kurum müdürleri de katıldı.

Toplantının birinci gündem maddesinde yer alan 2014 yılı gelir gider bütçesi ve yeni yılda belediye tarafından üretilecek hizmetlerin karşılığı alınacak ücretlerin belirlenmesi konusu oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

İkinci gündem maddesi olan imar komisyon raporları görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının son gündem maddesi olan mülkiyeti belediyeye ait tapunun 11850 parselinde kayıtlı taşınmazın üzerine belediye tarafından yapılmakta olan işyeri ve meskenlerin kurulacak kat irtifakı sonrasında satışı görüşüldü.

Yapılan değerlendirme sonrası, satışın yapılabilmesi için belediyeye encümenine yetki verilmesine oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan Yaralı, bu madde üzerine yaptığı açıklamada, Devlet Hastanesinin köşesinde bulunan arsa üzerine 1 işyeri ve 6 meskenden oluşan 4 katlı bina inşa ettiklerini, buradan elde edilecek gelirin hizmetlerde kullanılacağını ifade etti. 



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 3.10.2013 16:30:32 710 0
Tarih: 03.10.2013 16:30 Güncelleme: 03.10.2013 16:30
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri