Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10240,25%0,31
  • DOLAR

    32,37% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2395,27% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

BBP Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongrelerini gerçekleştirildi

BBP Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongrelerini gerçekleştirildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongrelerini gerçekleştirildi.

SARUHANLI - Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongrelerini gerçekleştirildi. Kongrelere tek aday gösterildi. Mehmet Engin Vardar Şehzadeler İlçe Başkanı, Şerif Ali Uyumaz ise Yunusemre BBP İlçe Başkanı seçildi.

Büyük Birlik Partisi Manisa’da kongrelere start verdi. Yunusemre ilçesinde özel bir işletmede birer gün ara Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongreleri yapıldı. Kongreye Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer ve il yöneticileri, ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Kongreye kısa konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer “BBP teşkilatı olarak Manisa’da bugün itibariyle ilçe Olağan Kongrelerimizi gerçekleştirmeye başladık. İlçelerimizde kongrelerimizi tamamladıktan sonra İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Dün gerçekleşen Şehzadeler İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongresinde Mehmet Engin Vardar ilçe başkanımız olarak seçilmişti. Bugünde Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongresinde Şerif Ali Uyumaz ilçe başkanımız olarak seçildi. Başkanlarımızı tebrik ederim ve kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Şehzadeler BBP İlçe Başkanı Mehmet Engin Vardar ve Yunusemre BBP İlçe Başkanı Şerif Ali Uyumaz ise kongreye katılım sağlayan BBP Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer ve il yöneticilerine, ilçe başkanlarına , sivil toplum örgütleri temsilcilerine teşekkür ettiler.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor