MANİSA - Spor Toto 1. Lig´in 31. haftasında Grandmedical Manisaspor, evinde konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a 6-1 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
G.Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı, ?Bugünkü maçımıza tıpkı geçen hafta Adana Demirspor maçında olduğunu gibi çok coşkulu, istekli ve arzulu başladık. Tabii ki gençlerimizin tecrübesizliğinden fiziki yetersizliğinden dolayı maçın sonuna kadar maçın coşkusunu devam ettiremiyoruz. Bizim eksiğimiz bu. Bizim asıl amacımız Manisaspor´u bu sıkıntılı döneminde teknik heyetimiz ve yönetim ile birlikte bu genç futbolcularımızı gelecek yıllara taşımak durumundayız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama birinci hedefimiz oyuncularımızı geleceğe taşımak. 2000 doğumlu bir kalecimizle oynuyoruz. Çok başarılı bence. Maçın başında bize göre son derece nizami olan golümüz verilse ve sonrasında 2-0´ı bulmuş olsak belki maçı kazanabilirdik. Çok daha keyifli bir maç olacağından hiç kuşkumuz yoktu. Biz gollerde veya skorlarda değiliz. Futbolcularımızın mücadelesinden dolayı onları kutluyorum. Takımımızda Hüseyin Tok ve Akın ağabeylik yapıyorlar. Onlara da sonsuz teşekkür ediyoruz. Ligin geri kalan sürecinden de en iyi şekilde skorlar alıp gençlerimizi ileriye taşımak istiyoruz? dedi. 

?Egolarımızı ne olur bir tarafa bırakalım? 
G.Manisaspor için şehre çağrıda bulunan Taşçı, ?Buradan Manisa halkına, Manisa´nın önderlerine, duayenlerine bir çağrı yapmak istiyorum. Egolar bir kenara bırakırlarsa, egosuz bir hale gelirsek siyasetinden, sporuna, bürokrasinden iş çevrelerine her kesimi kastediyorum. Ben buraya sıfır egoyla gelerek, bu işleri hak eden bir hocamızı öne sürmüşüm. ?Bana bir fırsat doğmuştur. Ön plana çıkayım´ gibi bir durumum olmamıştır. Ali hocamız, Egemen hocamız gayet güzel takımı idare ediyor. Tüm kente mesaj veriyoruz. Birleşelim, egolarımızı ne olur bir tarafa bırakalım. Çünkü bir tane Manisaspor var. Başka Manisaspor yok. Bütün kulüpleri seviyoruz, başarılarını sonsuz istiyoruz ancak Manisaspor yok olursa bir daha hiç kimsenin gözyaşı dökme şansı olmaz? dedi. 

BB Erzurumspor cephesi 
Maçın ardından konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ?Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakibin durumu ortada. Ligden düşmüş ama kendini ispatlamaya çalışan çok genç, istikbal vadeden bir takıma karşı oynadık. Maçtan önce oyuncularıma ciddi olmadığınız zaman kimle oynarsanız oynayın hiçbir maçın garantisi olmadığını söyledim. Ciddi başladık ama yakaladığımız ilk pozisyonları cömertçe harcardık. Rakibimizin ikinci gelmesinde golü yedik. Tamamen farklı iki yarı oynadık. İkinci yarı soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra gerçek kimliğimize büründük ve galip geldik. 4 tane final haftası vardı, bunu 3´e indirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adana Demispor maçı bizim için final niteliğinde. Bütün oyuncularımı kutluyorum. İstediler ve kazandılar. Manisaspor´a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Böyle Manisaspor gibi camialarımız kaybolmasın. Antep gitti, Manisa gitti. Bu camialara sahip çıkılsın. Bu camialar büyük camialar? dedi. 



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 16.04.2018 09:35:30 566 0

Tarih: 16.04.2018 09:35 Güncelleme: 16.04.2018 09:35
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00