MANİSA - AK Parti 3. olağanüstü büyük kongresinde MKYK listesine giren AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yeni dönemde gençleşen, yenilenen, reformist, siyaset üreten bir AK Parti olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın güçlü liderliğinde toplumun huzuruna ve refahına yönelik önemli adımların atılacağını kaydeden Baybatur, birinci önceliklerinin ekonomi olduğunu vurguladı. 
Ankara´da daha önce hiç görülmemiş bir katılımın gerçekleştiği AK Parti olağanüstü kongresinde, en çok konuşulan konu MKYK listesi oldu. Köklü bir değişikliğin yaşandığı listede, genç ve dinamik isimlerin geniş yer bulması dikkat çekerken, her fırsatta gençleşme vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gençlik aşısına MKYK´dan başladığı yorumları yapıldı. Yeni atılım dönemi için partinin en üst karar organı olan MKYK´da kurmay kadrosuna giren genç vekillerden olan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yeni dönemi gençleşen, yenilenen, reformist, siyaset üreten bir AK Parti olarak tanımladı. Toplumun huzuruna ve refahına yönelik önemli adımların atılacağı yeni süreçte halka daha çok dokunan bir parti olacaklarını belirten Baybatur, "Hasbi bir anlayışla, her şeyi nasılsa Cumhurbaşkanımız yapıyor diye düşünmeden teşkilatlarımız liderimizle birlikte çalışacak. Teşkilatlar daha çok siyaset üreten, toplum tabanıyla uyumlu bir yapıda olacak. Her kongresinde yenilenmeyi ülkeye yansıtmış bir parti olarak kiminle daha iyi sonuç alacaksak onunla yürüyeceğiz. Ekonomik kalkınma birinci önceliğimiz. Partinin gençleşme perspektifi yönetim organlarımıza da yansıyacak. Gençler değişime, dönüşüme, yenilenmeye daha çok açık. Eğitim, kültür, şehir politikalarımızı gözden geçirip, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
Partinin ilk kuruluş ruhuna uygun olarak hazırlanan MKYK listesinde kendisine yer veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür eden Baybatur, "İnşallah bundan sonra kurucu liderimizin genel başkanlığında Türkiye´yi muasır medeniyetler hedefine ulaştırma noktasında daha da güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber MKYK da olmak bizler için büyük bir onurdur, şereftir. Kendisiyle daha yakın çalışma fırsatı bulacağız. Yeni dönemde Manisa´nın bir evladı olarak şehrimizin kalkınması, refahının artması, sorunlarının üst yönetimde dillendirilmesi ve çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu arada bizi dualarından eksik etmeyen, muvaffakiyetler dileyen, Pazar gününden bu yana telefonla arayarak, mesaj atarak ve sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza, teşkilatlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.



Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.05.2017 09:08:26 510 0

Tarih: 24.05.2017 09:08 Güncelleme: 24.05.2017 09:08
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00