TURGUTLU - Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig maçında Seramiksanspor Ege derbisinde Karşıyaka´yı 3-0 yenerek 2´de 2 yaptı ve puanını 6´ya çıkardı. 
Turgutlu Yıldırım Bayazıt Kapalı Spor Salonu´nda oynanan müsabakada Seramiksan, Karşıyaka´ya 3 sette de üstünlüğünü kabul ettirdi ve haftayı kayıpsız atlattı. Karşılaşmayı Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Duman, Seramiksan A.Ş. sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, kulüp başkanı Bülent Erkul, siyasi parti temsilcileri ve her iki takımın yöneticileri takip etti. Seramiksan taraftarları yeni salonu doldururken yer yer boşluklar kaldı, 30 kişilik Karşıyaka taraftarı da takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ve Nizetich´in etkili servis oyunuyla rakibine şans tanımayan Seramiksan ilk seti 25-10 kazanarak durumu 1-0´a getirdi. İkinci ve üçüncü setlerde Karşıyaka zaman zaman oyuna ortak olsa da Seramiksan buna şans tanımadı ve ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-19 ve maçı da 3-0 kazanarak 2´de 2 yaptı. 6 puana yükselen kuğular maç sonunda taraftarıyla buluştu ve birlikte tezahürat yaptı.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.10.2015 22:12:07 522 0

Tarih: 10.10.2015 22:12
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00