EKONOMİ - Turizm sektöründe olduğu gibi düğün sektöründe de erken rezervasyon yaptıran çiftlerin düğünü yüzde 50'ye yakın fiyat avantajıyla gerçekleşebiliyor. Konuyla alakalı bilgilendirmelerde bulunan Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir “Kur ve enflasyon farkları da göz önünde bulundurulduğunda, erken rezervasyon yapan çiftler yüzde 50'ye yakın fiyat avantajına sahip olabilirler” dedi.

Evliliği düşünen çiftlerin ilk düşüncesi ekonomi oluyor. Bu çerçevede, Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir çiftlerin hayalindeki düğünü daha düşük bütçelere yapabilmeleri için erken rezervasyona dikkat çekti. Bozkurt, kur ve enflasyon farklarının da göz önünde bulundurularak çiftlerin yüzde 50'ye yakın fiyat avantajına sahip olabileceklerine değindi. Daha öncesinde erken rezervasyon yapan çiftlerin çok ciddi fiyat avantajları elde ettiğini belirten Taşdemir 2023 yılında da aynı fırsatların devam edeceğini söyledi.

Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir “Tıpkı turizm sektöründe olduğu gibi düğün sektöründe de erken rezervasyon yaparak kur ve enflasyon farkları da göz önünde bulundurulduğunda çiftler, yüzde 50'ye yakın fiyat avantajına sahip olacak. 2022 yılında erken rezervasyon yapan çiftler çok ciddi fiyat avantajları elde etti. Bu avantajlar 2023 yılında da söz konusu olacak. Erken ödemeler sayesinde mekanlar ve organizasyon şirketleri 6 ay sonrasının kaparolarını alarak kış sezonunu rahat geçirecekleri için mevcut fiyatlarda da indirim uygulayabilecek” dedi.

Özellikle nakit ödemelerde çok ciddi indirimlerin olduğunu ifade eden Taşdemir “İleriki dönem düğün anlaşmalarında Euro ve USD fiyat veren mekanlarda kur sabitlemesi yapılması gerekiyor. Aksi halde evlenecek çiftler kur dalgalanmasından olumsuz etkilenebilecekler. Özellikle nakit ödemelerde çok ciddi indirimler oluyor. Ödemelerin tamamının kapatılması durumunda düğün iptalleri de düşünülerek çok ciddi sözleşmelerin hazırlanması ve imzalanması gerekiyor” diye konuştu.



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 14.11.2022 09:10:00 936 0

Tarih: 14.11.2022 09:10 Güncelleme: 14.11.2022 09:10
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00