Tarih: 24.09.2021 12:37

Başkan Gedüz ve STK’lardan Ortak Mesaj: “Kırkağaç İçin El Ele”

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Gedüz, “Ortak akıl anlayışıyla Kırkağaç için el ele veriyoruz” dedi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, sivil toplum kuruluşları ve ilçedeki siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi. Belediyede gerçekleşen toplantıya ilçedeki siyasi parti temsilcileri, STK’ların yanı sıra belediye birim müdürleri de eşlik etti. 

‘Kırkağaç için el ele’ denilerek ilçeyi geliştirme ve fikir birliği anlayışıyla düzenlenen toplantıda ilçe genelinde yapılacak olan projeler görüşüldü.

Ortak akıl anlayışıyla Kırkağaç için el ele veriyoruz diyen Başkan Gedüz, “İlçemiz yerel ve kültürel anlamda çok zengin bir ilçe, bizler de Kırkağaç’ımıza değer katma adına STK’larımızla bir araya gelerek bu süreçte birlikte yürümeye karar verdik.  Kırkağaç’ımıza daha iyi hizmet etmek için sivil toplum kuruluşlarımızın önerilerini alıyor, ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantılarımızı ilerleyen günlerde daha geniş katılımlarla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.  Bu vesileyle STK’larımızın ve siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —