Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10481,3%0,02
  • DOLAR

    32,24% 0,21
  • EURO

    34,91% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2429,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3883,95% 0,00

Başkan Çetin Akın’dan Turgutluspor Genel Kurulu Öncesinde Çağrı

Başkan Çetin Akın’dan Turgutluspor Genel Kurulu Öncesinde Çağrı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor’un 28 Haziran Salı günü (bugün) gerçekleşecek olağan genel kurulu öncesinde açıklamada bulunarak üyeleri ve taraftarları genel kurula katılmaya davet etti.

TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor’un 28 Haziran Salı günü (bugün) gerçekleşecek olağan genel kurulu öncesinde açıklamada bulunarak üyeleri ve taraftarları genel kurula katılmaya davet etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran Salı gününe (bugün) ertelenen Turgutluspor Olağan Genel Kurulu öncesinde açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Şanlı Turgutlusporumuzun cefakar, vefakar taraftarları, sevgili hemşehrilerimiz, kulübümüzün olağan genel kurulu bugün Turgutlu 7 Eylül Spor Salonu'nda saat 21.00'da gerçekleşecektir. Genel kurulda Başkan adayımız Bülent Daşkan’dır. Kulübümüz için elimizden gelenin en iyisini yapmak Turgutluspor'umuz ve cefakar taraftarları için en büyük hizmettir. Turgutluspor'umuza gönül veren üyelerimizi ve kıymetli taraftarlarımızı genel kurulumuza katılarak destek olmaya davet ediyorum.”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor