Tarih: 20.05.2020 17:19

Başkan Bilgin'den Berber ve Kuaförlere Hediye

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve 11 Mayıs'ta yeniden hizmet vermeye başlayan ilçedeki bayan ve erkek kuaförlere tek kullanımlık havlu, maske, eldiven, önlük ve dezenfektan jeli hediye etti.

Başkan Bilgin, 52 gün kapalı oldukları süreçte ekonomik sıkıntıya düşen

ilçedeki berber ve kuaförlere bir nebze olsun destek olmak amacıyla malzeme desteği sağladı.

Bu kapsamda ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir kuaföre giden Başkan Bilgin, berberlerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek amacıyla önce saç tıraşı oldu, daha sonra hediyelerini verdi.

Buradan ilçedeki diğer erkek ve kadın kuaförlerini sırasıyla ziyaret eden Bilgin, hediyelerini teslim ederek, şunları söyledi;

" Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında berberlerimizin 52 gün boyunca kapalı kaldı. Bu süre içinde iş yapamadılar, bir çoğu ekonomik sıkıntı içine düştü. Bizlerde bir nebze olsun onlara destek olmak amacıyla ilçemizdeki bayan ve erkek kuaförlere tek kullanımlık havlu, maske, eldiven, önlük ve dezenfektan jeli hediye ettik. Hayırlı olsun. Berber esnaflarımıza bundan sonraki süreçte kolaylıklar diliyorum"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —