SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, yaşatmayı ve insanlığa nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Başkan Bilgin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürü Tülay Özer ve Devlet Hastanesi Başhekimi Salim Babuş'u ziyaret etti. Başkan Bilgin, daha sonra ilçedeki sağlık çalışanlarına çiçek dağıttı.

Bilgin, konuyla ilgili yaptığı konuşmada 14 Mart 1827 tarihinde Tıbbiye-i Şahane Mektebinin kuruluşu nedeniyle 1937 yılından bu yana 14 Mart tarihinin Tıp Bayramı olarak kutlandığını anımsattı.

Tıp Bayramı'nın 84. yılının kutlandığını ifade eden Bilgin şöyle dedi; "Sağlıklı bir yaşam her insanın temel hakkıdır. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözleriyle Atatürk’ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren Hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim."



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.03.2021 16:25:00 2359 0
Tarih: 16.03.2021 16:25 Güncelleme: 16.03.2021 16:25
Haberi Sesli Oku