SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, yeni yıl dolayısıyla Belediye personeline çikolata ve kahve hediye ederek personelinin yeni yılını kutladı.

Başkan Bilgin, personeliyle birlikte yeni yılda ve gelecek yıllarda Saruhanlı'ya el el ve omuz omuza hizmet etme temennisinde bulunarak, "Yeni yılın ilçemize ve ülkemize daha fazla refah ve huzur getirmesini temenni ediyor; milletimiz için sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle tüm personelimin ve hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum" dedi.

2020 yılının, ilçemiz, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlı bir şekilde geçmesini, yeni yılın yeryüzünde barışa, huzura, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını dileyen Bilgin, şöyle devam etti;

"Saruhanlı Belediyesi olarak başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Bizler yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla hizmet, sosyal ve ekonomik imkân sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Saruhanlımızın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. 9 aylık görev süremiz boyunca ilçemiz ve halkımız için var gücümüzle çalıştık. 50 Mahallemizde halkımızın hak ettiği hizmetleri yerine getirmenin çabasını verdik. Önümüzdeki 4 buçuk yılda büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. 2020 yılının tüm dünyaya ve ülkemize, barış dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum."

 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 31.12.2019 16:32:00 796 0
Tarih: 31.12.2019 16:32 Güncelleme: 31.12.2019 16:32
Haberi Sesli Oku