Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Başkan Bilgin, Personelini Bir Kez Daha Sevindirdi

Başkan Bilgin, Personelini Bir Kez Daha Sevindirdi

Saruhanlı Belediyesinde çalışan memur ve sözleşmeli memurların sosyal denge ücreti yüzde 60'tan yüzde 73'e yükseltildi.  Ayrıca yine bu statüde çalışanlara Ramazan ve Kurban Bayramında 500'er TL ikramiye verilmesine karar verildi.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesinde çalışan memur ve sözleşmeli memurların sosyal denge ücreti yüzde 60'tan yüzde 73'e yükseltildi.  Ayrıca yine bu statüde çalışanlara Ramazan ve Kurban Bayramında 500'er TL ikramiye verilmesine karar verildi.

Saruhanlı Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel - Sen) arasında bir süredir devam eden görüşmeler karara bağlanarak 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Tüm Yerel - Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler ve Sendikanın Belediyedeki İşyeri Temsilcisi Recep Abatay katıldı.

Daha önce yapılan görüşmeler sonucunda varılan mutabakat metinleri taraflar arasında karşılıklı olarak imzalandı. 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere belediyede görevli sendika üyesi memur ve sözleşmeli memurların sosyal denge ücreti yüzde 60'tan yüzde 73'e yükseltildi.  Ayrıca yine bu statüde çalışanlara Ramazan ve Kurban Bayramında 500'er TL ikramiye verilmesine karar verildi.

Başkan Bilgin, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, yine memurun yüzünü güldürecek bir karar aldıklarını ifade ederek, "Bizler memurun, işçinin, emekçinin hakkını elbette vereceğiz. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Bugüne kadar nasıl ki memurlarımızı ve işçilerimizin haklarını kollayıp savunduysak bundan sonra da aynı hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Tüm Yerel - Sen Genel Başkanı Güler ise memurlara verdiği desteğinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Zeki Bilgin personeline bir kez daha sahip çıktı. Memurlarımız adına kendisine teşekkür ederim" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor