SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, vatandaşların daha ekonomik şartlarda alışveriş yapmalarına imkan sağlamak için Belediyeye ait Üzüm Otel'in zemin katına Halk Market açacaklarını müjdeledi.

Başkan Bilgin, Saruhanlı'nın kardeş belediyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yaptıkları görüşmede aldıkları kararların detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

"Saruhanlı Benim 31. İlçemdir"

Başkan Soyer'in Saruhanlı'ya büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Bilgin, şunları kaydetti;

"Saruhanlı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi geçen yıl kardeş belediye olmuştu. Bu açıdan Tunç Başkanımız Saruhanlı'ya çok farklı bakıyor. Kendisi, 'Saruhanlı bundan sonra benim 31. ilçem' dedi. Biz bu söyleminden onur duyduk, mutluluk duyduk. Ben Saruhanlı adına Tunç Soyer başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yaptığımız görüşmede, İzmir'de olduğu gibi Saruhanlı'da da halk market açmak istediğimizi ifade ettik ve desteğini talep ettik. Kendisi, 'Yeri bul, marketi açalım' dedi. Bizde Belediyemize ait Otelin zemin katında bulunan ancak çok fazla kullanılmayan resepsiyon bölümünü halk markete çevirmeyi planladık. Bu alanın şehrin girişinde olması, stratejik olarak önemli bir konumda bulunması ve önünde araç park edebilecek alanların olması açısında uygun bir yer olduğunu düşünüyoruz. 2022 yılı sonuna kadar Saruhanlımıza halk marketi kazandırıp, vatandaşlarımızın daha ucuza alışveriş yapmalarına imkan sağlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden Saruhanlımıza hayırlı, uğurlu olsun."



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.09.2021 11:15:00 694 0

Tarih: 17.09.2021 11:15
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00