MANİSA/SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, makam koltuğunu öğrencilere devretti.

Başkan Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılı kutlamaları kapsamında Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Yüksek, Sınıf Öğretmeni Nurdan Uzunlar ile 4/D sınıfı öğrencileri Muhammed Kaan Dağhan ve Feride Üstün'ü makamında kabul etti.

Bilgin, ziyarette koltuğunu öğrencilere devretti. Başkan Bilgin'in makam koltuğuna geçen öğrenciler temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacağını belirtti.

Bilgin, şunları söyledi, “Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Başkan Bilgin, ziyaretin sonunda öğrencilere satranç takımı hediye etti. Öğrenciler ise Başkan Bilgin'e çiçek verdi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 22.04.2022 12:25:00 932 0
Tarih: 22.04.2022 12:25 Güncelleme: 22.04.2022 12:25
Haberi Sesli Oku