Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ?Yaşlılar milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak, onlarla ilgilenmek hepimizin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar medeniyeti yakalamış toplumlardır? dedi.

 

Başkan Yaralı, ?18 ? 24 Mart Yaşlılar Haftası? dolayısıyla yayımladığı mesajında yaşlıların değerlerimizi ve kültürümüzü geleceğe taşımamızı sağlayan, geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören saygı değer insanlar olduklarını kaydetti

 

Dünya nüfusunun yüzde 10´unun yaşlılardan oluştuğunu, 1982 yılından bu yana her yıl 18-24 Mart tarihlerinin ?Yaşlılar Haftası? olarak kutlandığını hatırlatan Yaralı, şöyle konuştu:

 

?Bu yüce milletin fertleri olarak yetişmemizde bin bir emek sarf eden ebeveynlerimizden başlamak üzere akrabalarımızdan, yakın çevremizden, mahallemizden, hiç tanımadığımız kesimlere kadar geniş bir yelpazedeki tüm yaşlılarımızın bizden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara göstermeliyiz.

 

Yaşamları boyunca her biri adeta binlerce kitapta yer alabilecek bilgiyi, deneyimi ve birikimi edinen, bunları her fırsatta bizlerle paylaşarak bizleri aydınlatan, karşılaştığımız sorunların üstesinden gelmemizde yol gösteren, varlıkları ile yaşamımıza güzellikler katan yaşlılarımızın yaşadığı en küçük sorunu bile çözmeyi boynumuzun borcu olarak görmeliyiz.

 

Millet olarak gösterdiğimiz bu tutumu, Devletimiz de en üst düzeyde sergilemekte ve yaşlılarımızın hayattan kopmadan, kimseye yük olmadan kendi hayatlarını idame ettirmelerine imkân sağlayacak çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmektedir.

 

Devlet ve Millet olarak yaşlılarımıza verdiğimiz bu değerin, toplumsal duyarlılık, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın daha da gelişmesine vesile olacağına ve millet olarak bizleri daha güçlü kılacağına inanıyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlı vatandaşlarımızın ?Yaşlılar Haftası´nı? kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 



Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 22.03.2017 09:57:28 808 0
Tarih: 22.03.2017 09:57 Güncelleme: 22.03.2017 09:57
Haberi Sesli Oku