TURGUTLU - 1. Amatör Lig Şampiyonu Urganlıspor, desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´e teşekkür ziyaretinde bulunarak, kendisine plaket takdim etti. 
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Urganlıspor Kulübü Onursal Başkanı Hüseyin Güleç, Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş, Urganlıspor antrenörü Mustafa Kemal Akar, yardımcı antrenör İlhan Yılmaz ve genel kaptan Demir Ali Durak ve Urganlıspor futbolcularını ağırladı. Ziyarette Başkan Yardımcısı Çetin Akın da yer aldı. Encümen toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı Başkan Şirin´e teşekkür plaketi takdim eden Urganlıspor Kulübü Onursal Başkanı Hüseyin Güleç, ?Sayın Belediye Başkanımız Turgay Şirin´e Urganlıspor´a verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sezon başında en büyük hedefimizi BAL ligi olarak olarak belirlemiştik. Bu doğrultuda ilk hedefimiz olan 1. Amatör Küme´de şampiyon olduk. Şimdi önümüzde Süper Amatör Lig var. Amacımız bu ligden de şampiyon olmak ve kupayı Turgutlu´ya getirmek. En büyük hedefimiz olan BAL ligine doğru yürüdüğümüz bu yolda Urganlıspor olarak Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin´den her zaman olduğu gibi bizlere destek olmasıdır. Ben yönetim kurulu arkadaşlarım, hocalarım ve futbolcularımız adına kendisine teşekkür ederek, bu plaketi takdim ederek, güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum. Başkanımızın da destekleriyle Urganlıspor´u hep birlikte hedefine ulaştıracağız? dedi.
Spora hep destek tam destek sloganıyla birçok takıma desteklerini sürdürdüklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ?1. Amatör Küme´de büyük bir başarı göstererek şampiyon olan ve Süper Amatör lige yükselen Urganlıspor´u can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bizlerin her zaman olduğu gibi bundan sonra da Urganlıspor´a desteği sürecektir. Takımın hedefinde yürüdüğü bu zorlu yolda yöneticilerimize, hocalarımıza ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.02.2017 08:17:15 231 0

Tarih: 14.02.2017 08:17

Haberi Sesli Oku