TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, voleybolda Manisa il birincisi, futbolda Manisa il ikincisi olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımlarını ağırladı. Gençlerle gurur duyduğunu söyleyen Başkan Şirin, ?Turgutlumuz´un adını Türkiye çapında duyuran, bizlere paha biçilemez mutluluk yaşatan gençlerimizle gurur duyuyoruz? dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kaymakam Uğur Turan ile birlikte Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Salar, müdür yardımcısı Haşim Yıldırım, beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Emre ve Mehmet Turhal, voleybol antrenörü Yener Baştürk, futbol antrenörü Tuncay Şen, okul proje ekibi Öyküm Bağçeci ve Gökhan Yüksel, futbol ve voleybol takımlarını meclis toplantı salonunda ağırladı. Şampiyonluk kupalarını Başkan Şirin´e takdim eden okul müdürü Hüseyin Salar, ?İlimizi ve ilçemizi Türkiye´de tanıtan, 5 yıldır yakaladığı başarıyı artarak devam ettiren takımlarımızın gururunu Sayın Başkanımız ile paylaşmak istedik. Biz gururlu ve mutluyuz. Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin´in Turgutlu´yu spor kenti yapma adına verdiği desteklerin ve gerçekleştirdiği çalışmaların da takipçisi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz? dedi.

?Sizlerle Gurur Duyuyorum?

Başkan Şirin de ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, Turgutlu´ya 2 şampiyonluk gururu yaşayan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni tebrik etti. Başkan Şirin, ?Turgutlumuz spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin voleybol ve futbol takımları da aldıkları şampiyonluklarla ilçemizin adını ülkemizde duyurarak mutluluğumuzu arttırıyor. Bu anlamda gençlerimizi ve emek veren antrenörlerimizi gönülden kutluyorum. Tabii ki de onları spora teşvik eden ailelerini ve öğretmenlerini de unutmayalım. Başarı ekip işi ve bu güçlü ekibin daha nice başarılara imza atacağından şüphem yok? diye konuştu.



Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.01.2017 10:52:39 702 0

Tarih: 14.01.2017 10:52 Güncelleme: 14.01.2017 10:52
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00