Başkan Ergün Çınarını, Manisa ?Cemal Amca´sını Kaybetti

MANİSA´nın tanınmış hayırsever işadamlarından, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün babası Cemal Ergün, bir süredir tedavi gördüğü Grand Medical Hastanesi´nde yaşama gözlerini yumdu. Merhum Cemal Ergün´ün naaşı, Hatuniye Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Çatal Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Manisalıların ?Cemal Amca´ olarak tanıdığı, sevilen işadamı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün babası hayırsever Cemal Ergün, hayata veda etti. Merhum Cemal Ergün´e son görev, ilk olarak Uncubozköy Mahallesi´nde gerçekleştirildi. Buradaki aile ocağından helallik alındıktan sonra merhum Ergün´ün cenazesi, Hatuniye Camii´ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Özgür Özel, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve sporcuları, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları ile ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Merhum Cemal Ergün´ün naaşı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Çatal Mezarlığı´nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cemal Ergün kimdir?

Cemal Ergün, 1928 yılında Manisa´nın Şehzadeler ilçesine bağlı Tilki Süleymaniye Mahallesi´nde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Manisa´da okuduktan sonra Kayseri ve Ankara´da vatani görevini tamamlar. İş hayatına babasıyla birlikte zahirecilikle başlayan Cemal Ergün, 1965´te babasının vefatıyla birlikte baba mesleğini devam ettirir. Bu mesleğin yanında inşaat işine de giren Cemal Ergün, bugünkü Uncubozköy´ün temellerini atmıştır. Örnek kişiliği ve sevilen isim olmasının yanı sıra merhum Cemal Ergün, Manisa´ya bir anaokulu, bir ilkokul, üstgeçit gibi eserler de kazandırmıştır.



Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.09.2016 17:56:29 641 0

Tarih: 16.09.2016 17:56 Güncelleme: 16.09.2016 17:56
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 11:39:00