Tarih: 05.04.2016 17:50

Başhekim Op. Dr. Şen Görevine Başladı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticiliği görevi yapan Dr. Habil Yücel´in Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine tayini çıkmasıyla boşalan yerine Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Çocuk cerrahisi Uzmanı Teoman Şen atandı.

Turgutlu Devlet Hastanesinde 12 yıldır Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Teoman Şen Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane Yöneticisi olarak görevine başladı.

Kardelen Gazetesi Muhabirinin sorularını yanıtlayan Başhekim ve Hastane Yöneticisi Dr. Şen, hastanede tıbbın yeni ve teknolojik imkânlarını kontrol ederek katılımcı ve yetişmiş personeli ile çağdaş ve güvenilir bir sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Dr. Şen Şöyle dedi: ?Çağdaş ve modern tıbbın gereklerini yerine getirerek sağlık hizmetini Saruhanlı İlçemizde büyük bir özveri ile vermeyi amaç edindik.  Hastalarımızın beklentilerini, mesleki becerilerimizi insan sevgisi ile örtüştürerek kişilerin memnuniyet oranını yükseltmeyi benimseteceğim. Bunun için vatandaşların kaliteli sağlık hizmetlerine eşit biçimde erişmelerini gaye edinen ?insan odaklı´ hizmet ilkemizi geliştirerek ?önce insan, herkes için sağlık´ diyorum. Tüm personelimiz ve halkımızla el ele sağlıklı ve güzel günler diliyorum.?

-Başhekim Op. Dr. Teoman Şen Kimdir?-

1969 Trabzon doğumlu olan Şen, İlkokulu Lüleburgaz, Lise Öğrenimini Tekirdağ Namık Kemal Lisesinde tamamlayarak 1986 yılında buradan mezun oldu. Yükseköğretimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde 1992 yılında tamamlayan Şen, daha sonra 1992-1995 yılları arasında Kırşehir boğaz evci Sağlık Ocağı ve Kırşehir Sağlık Müdür yardımcılığı yaptı. Çocuk cerrahisi uzmanlığı ihtisasını tamamlayan Şen, daha Sonra Turgutlu SSK hastanesine çocuk cerrahisi uzmanı olarak başladı. 2001 ? 2015 yılları arasında Turgutlu devlet hastanesinde başhekim yardımcılığı ve Çocuk cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Şen, 2014 yılında Okan Üniversitesinde Sağlık yönetimi yüksek lisansını aldım.

Dr. Şen, şu an Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane yöneticisi olarak göreve başladı.

Şen, evli ve bir çocuk babası.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —