SARUHANLI - Saruhanlı´da ki sağlık sektörünün yönetim kadrosu, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla Kardelen Gazetesi´ne kutlama ziyaretinde bulundu.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Habil Yücel, İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Alpar, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Çevik, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Halil Aydın Kardelen Gazetesi´ni ziyaret etti. 

Sağlıkçılar, gazetenin İmtiyaz Sahibi Muammer Kökcüoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Kökcüoğlu ile diğer gazete çalışanlarının gününü kutladı. Daha sonra sağlıkçılar ve gazeteciler hep birlikte günün anısına çiçek verdi. 

Dr. Yücel gazeteciliğin haber vermenin ve haberi duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında, günlük hayatın vazgeçilemez bir öğesi olduğunu belirterek, ?Gazetecilik fedakârlık isteyen zor şartlarda yapılan bir meslektir. Zor şartlarda, kamu yararına görev yapan gazeteciler her türlü desteğe ve övgüye layıktır? dedi.

Günün her saati, zor şartlarda çalışarak halkın haber alma ihtiyacını gideren, halkın talep ve beklentilerini idarecilere yansıtarak kamu görevini yerine getiren basın mensubu çalışmalarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade eden Başhekim Dr. Yücel, çalışan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutladığını dile getirdi.

Kardelen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Kökcüoğlu´da ziyaretlerinden dolayı Başhekim Dr. Yücel ve beraberindekilere teşekkür etti.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.01.2016 16:47:54 848 0
Tarih: 08.01.2016 16:47 Güncelleme: 08.01.2016 16:47
Haberi Sesli Oku