Anahtar Kelimeler: BARBAROS’ RÜZGAR

BARBAROS’TA AK RÜZGAR

İlki Karaköy’de gerçekleştirilen AK Parti mitinglerinin Barbaros ayağı müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirildi. AK Parti Manisa Milletvekili adaylarının konuşma yaptığı mitingde, Türkiye ikinci yüzyılının AK kadrolarla kalkınacağı vurgusu yapıldı. 

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından Barbaros Mahallesi’nde yüksek katılımlı bir miting gerçekleştirildi. AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç, Ayşe Nevin Sert, Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunsuemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nun katıldığı mitinge partililer ve seçmenlerin ilgisi yoğundu. Mitingin başlangıç konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Durmaz, “Barbaros yine bağrını bize, ak kadrolara açtı. 2 gün sonra sandık başına gidiyoruz. Seçim çalışmaları boyunca tüm gayretimizle çalıştık, şimdi hasat vakti. Biz Türkiye Yüzyılı'nı hayal ediyoruz. Seçmen 14 Mayıs'ta sadece adaylar veya  ittifaklar arasında bir tercihte bulunmayacak. Türk halkı 14 Mayıs'ta aynı zamanda Cumhuriyetimizin yeni asrının, nasıl olacağına da karar verecek. Muhalefet; siyaseti parçalı, ekonomisi kırılgan, demokrasisi zayıf, bölgesinde dışlanan, dünyada horlanan eski Türkiye hayali kuruyor. 15 Temmuz ihanetinin rövanşını almak için yanıp tutuşuyorlar. Bölücü emellerini gerçekleştirmek için, artık ilk asrını geride bırakmaya hazırlandığımız Cumhuriyetimizle hesaplaşmak için yanıp tutuşuyorlar. Manisa’da yarım kalan işleri tamamlamak istiyoruz. Milletimizi hayallerine kavuşturacak yeni hizmetleri Manisa’ya getirerek ve kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bize şimdi burada, Barbaros Mahallesi’nde bize söz verin. Biz Türkiye Yüzyılı için oylar Ak Parti’ye, Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’a, söz mü?  Oyumuz AK Parti’ye, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a" ifadelerini kullandı.

“BARBAROS BÖYLE MİTİNG GÖRMEDİ”

Barbaros’ta mitinge katılımın çok iyi olduğunu vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise Türkiye’nin ikinci yüzyılında yapılacak çok büyük işler olduğunu ve bu sebeple Türk milletinin tercihini istikrardan yana kullanacağına olan inancını ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi; “Birçok siyasi partinin Manisa mitinginden daha büyük bir kalabalık ve coşkuyla buradasınız. Hoşgeldiniz. Barbaros, Barbaros olalı böyle miting görmedi. Helal olsun size. Bizlere de; sizlere daha büyük hizmetler yapmak bizim ahdımız olsun. Siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Birlikte daha güzel işler başaracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’nin ikinci yüzyılında daha yüksek mertebelere erişip, bir dünya markası olacağız. Bunu hep birlikte başaracağız.” 

 “MEYDANLARIN DİLİNİ İYİ BİLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yürüdükleri yolun aydınlığa çıkacağına vurgu yapan AK Parti 28. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur  ise; “Biz tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet diyoruz. Cumhur İttifakı olarak "Türkiye Yüzyılı" vizyonu ile 14 Mayıs akşamı Manisa'da büyük bir zafere imza atacağız. 2 gün sonra Türkiye sandık başına gidiyor. Var gücümüzle çalışarak 14 Mayıs'ta Manisa'mızda tarih yazacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı kıymetli hemşerilerimizin teveccühleriyle daha güçlü bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Meydanların dilini iyi bilen, yirmi yıllık siyasi bir tecrübeye sahip teşkilat yapımız var. 14 Mayıs'ta ya AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın kardeşlik siyasetini, birlik ve dirlik siyasetini tercih edeceğiz ya da daha kendi aralarında bile anlaşamayan yedili koalisyonun kavga siyasetine oyumuzu vereceğiz. Türk halkı 14 Mayıs'ta aynı zamanda Cumhuriyetimizin yeni asrının, nasıl olacağına da karar verecek. Bakın; Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi FETÖ taktikleriyle adaylıktan çektirdiler. Görüyor muşunuz? Bunların akıllarının başından nasıl gittiğini, ne kadar şirret davrandıklarını görün. Sadece o değil. Bunlar PKK ile de işbirliği yapıyorlar. PKK yöneticileri Kandil’den 15 Mayıs günü İmralı’nın kapılarını kıracaklarını söylüyorlar. Bunu bizim aziz milletimiz görüyor." dedi.

“HERŞEY GÜZEL GİDİYOR”

Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Tamer Akkal ise seçimin önemine vurgu yaptığı konuşmasında; “45 gündür karış karış gezdik. Her şey çok güzel gidiyor. 14 Mayıs Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacak. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini gerçekleştireceğiz. Bakın 6’lı masa kurmuşlar. Oturup kalkıyorlar. Başka iş yaptıkları yok. Akşener bile masadan kalktığında masa hakkında kullandığı ifadeleri hatırlayalım. Kumar masası, noter masası. Ne kadar Türk düşmanı varsa, bu masanın altında. 14 Mayıs günü sandığa gittiğinizde şu değerlendirmeyi yapın. Bir tarafta Ayasofya’yı tekrar müze yapalım diyenler var. Bir tarafta ise Ayasofya’yı dünya üzerindeki müslümanların ibadetine açan bir lider var. Aramızdaki fark bu kadar net. " dedi. 

 

"MİLLETİMİZİN YÜKSEK FERASETİNE İNANIYORUM”

Türk Milleti’nin ferasetine ve analiz yeteneğine güvendiğine değinen Ak Parti 28 Dönem Manisa Milletvekili Adayı Mücahit Arınç ise konuşmasında; “14 Mayıs'ta milletle beraber Ak Parti zaferini perçinlediğimiz andan itibaren, yeni bir dönemin başlayacak. Bu yeni dönem, Türkiye’nin dünyada oturduğu farklı ve şanslı konumunu ispatlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkeye; siyasetçi, belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak neredeyse yarım asırdır hizmet eden, çok deneyimli bir politikacı.  Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs'a asla ihtiras penceresinden bakmadıklarını ben bizzat biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, partimizin ve bizim artık tek gayemiz var. O da ülkemizin menfaatleridir. Tek endişemiz milletimizin geleceğidir. Tek derdimiz kendi insanımızla birlikte mazlum ve mağdurların umutlarını boşa çıkarmamaktır. Ülkemizi, Manisa’mızı demokrasi ve kalkınma mücadelesinde geldiği yerin gerisine düşürmemek, eşiğine kadar geldiği 'Türkiye Yüzyılı'nın inşasını başlatmak dışında bir amacımız yoktur. Ülkenin kaderini muhalefetin zihniyetinin insafına terk edemeyiz. Partimiz bu seçimden de zaferle çıkacak ve vatandaşını refaha kavuşturacak” görüşlerine yer verdi.

”AİLE YAPISINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Ak Parti 28 Dönem Manisa Milletvekili Adayı Ayşe Nevin Sert ise; 14 Mayıs’ta Anadolu İrfanı’nın galip geleceğine yürekten inandıklarına dikkat çekerek; “Manisa yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor. Biz gayretle, inançla ve azimle Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze devam ediyoruz. Milletimiz heyecanla, coşkuyla 14 Mayıs’ı bekliyor. Bu akşam hep bir ağızdan; Manisa için doğrusu Ak Parti dedik. Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Eğer aileniz güçlü değilse, aile kavramı güçlü değilse, o ülke de o milletin yıkımı da çok çabuk olur. Biz kazanacağımız bu seçimlerden sonra aile yapısını daha da güçlendireceğiz. Son 17 yılda aile ve sosyal politikalarda hayata geçirilen pek çok reformun arka planında aile yapısına verdiğimiz önem var. Sayın cumhurbaşkanımız; “Biz aileyi toplumun nüvesi, kilit taşı, mayası olarak gören bir medeniyetin mensuplarıyız" diyor. Anayasamızın 41'inci maddesi, aileyi Türk toplumunun temeli olarak tanımlayarak, devletin görevlerini ayrıntılı bir şekilde saymıştır. Buna göre devlet, 'Ailenin huzur ve refahı için gerekli tedbirleri almak ve teşkilatı kurmakla mükelleftir.' Sadece kanunlarımızda değil, değerler hiyerarşimizde de ailenin korunması, aile bağlarına ihtimam gösterilmesi en üst sıralarda yer alır. Kadim geleneğimizde aile ile toplumun, aile ile devletin kaderi özdeşleşmiş, bir ve beraber görülmüştür. Güçlü bir ülke, güçlü bir millet, huzurlu bir toplum olabilmenin öncelikli şartı güçlü bir aile yapısına sahip olmaktır. Biz aile birliğinin korunmasından; toplumdaki çocuk algısına, kadınlar, engelliler ve yaşlılar ile aileye yönelik destek mekanizmalarına kadar her türlü konuyu ele alıp, aile birliği ve refahını sağlamaya devam edeceğiz. 14 Mayıs zaferimize emin adımlarla ilerliyoruz. Durmak Yok Yola Devam! 14 Mayıs seçimleri Türkiye Yüzyılı inşasında çok önemli.” diye konuştu.

"YAPARSA RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAPAR”

Karşısındaki katılımın fazlalığını görünce Türkiye Yüzyılı'na büyük bir güvenle baktığını söyleyen Ak Parti 28. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Fatih Katıöz ise; "Her alanda istikrarlı bir şekilde bir çok zorluğa, darbeye karşı göğüs gerdik. Ülkemizi bir çok alanda devrim gibi atılımlarla kalkındırdık. Bir tarafta ülkesi ve milleti için here türlü zorluğa göğüs germiş Recep Tayyip Erdoğan, bir tarafta ise yapılanları tek kalemde silmek isteyen, koltuk kavgası yapan kumar masası. Kader seçimine çok az kaldı. Vicdanınız ile bu ülkeyi PKK’nın eline bırakmamak ve yapılanların tek kalemde silinmemesi için sandığa gitmenizi ve doğruyu yapmanızı istiyorum. Daha önce yaptı, yine yaparsa AK Parti yapar, Yaparsa yine Recep Tayyip Erdoğan yapar diyerek o şanlı mührü doğru yere basmalısınız.” ifadelerine yer verdi. 



Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 12.05.2023 16:53:00 1457 0

Tarih: 12.05.2023 16:53

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri