SARUHANLI - 9 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısın İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kayışlar Köyü Muhtarı Baki Ulu, MHP Genel Merkezinden kendisi için vizenin çıktığını açıkladı.

Ulu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu alarak kendisiyle görüştüklerini, görüşmede ilçe başkanlığı için aday olduğunu belirtmesi üzerine Genel Başkan Devlet Bahçeli’de “hayırlı olsun” dileğinde bulunduğunu kaydetti. 

Genel başkan ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiklerini ifade eden Baki, şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bey ile görüşmemiz bizi adaylık konusunda daha da yüreklendirdi. Ankara’dan enerji depolayarak geldik. 9 Aralık’ta gerçekleştirecek olduğumuz kongremiz bizlere, Saruhanlımıza ve Memleketimize hayırlar getirir.”

 



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.12.2014 16:06:55 1858 0
Tarih: 02.12.2014 16:06 Güncelleme: 02.12.2014 16:06
Haberi Sesli Oku