Anahtar Kelimeler: Bakımsız Beton Sağlam Olacak

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi ile Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi arasındaki güzergâhta beton yol uygulamasına başladı. Bölgedeki çiftçilerin yoğun olarak kullandığı, mahalleler arası ulaşımı da sağlayan bakımsız yol, çalışmaların tamamlanmasıyla beton gibi sağlam olacak.

Yol yapım ve bakım çalışmalarını dört mevsim sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı ilçesi Lütfiye Mahallesi ile Akhisar’ın Beyoba Mahallesi arasındaki güzergâhta beton yol uygulamasına başladı. 4 kilometrelik güzergâhta gerçekleştirilen çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu inceledi. Öztozlu’ya, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Meclis Üyeleri, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Üretken ve Verimli Belediyecilik

Mahalle muhtarları ile sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Beton yolu, sathi kaplamayı, prestij caddelerimizi kendi ekiplerimizle yapıyoruz. Peyzaj uygulamalarımızda kullandığımız çiçekleri kendi ekiplerimiz ile yetiştiriyoruz. Bunun yanı sıra, hayvan içme suyu göletlerini temizliyoruz, seralar ile üreticimize destek oluyoruz. Her daire başkanlığımız, kendi ekipleriyle üretken ve verimli belediyecilik anlayışıyla, yeni projeler hayata geçiriyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, bizlere her konuda desteği veriyor” dedi.

Saruhanlı’da 37 Kilometre Beton Yol Uygulaması

Aynı anda farklı noktalarda beton yol uygulaması yaptıklarını da belirten Öztozlu, “Gördes ilçemizde eski Salihli yolunda bunun yanı sıra Saruhanlı ilçemizde Lütfiye Mahallesi ile Akhisar Beyoba Mahallesi arasındaki güzergâhta ve Saruhanlı ilçemizde Azimli-Gökçeköy Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan yolda ekiplerimiz çalışıyor. Saruhanlı ilçemizde 37 kilometre beton yol programımız var” ifadelerinde bulundu.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Alt temel çalışmalarının ardından mekanik çalışmalarımızı tamamlayacağız. Daha sonra ise beton yol uygulamasını tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Muhtarlar Başkan Ergün’e Teşekkür Etti

Yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuiyetini paylaşan Alibeyli Mahalle Muhtarı Ferhat Badak, “Cengiz başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Lütfiye Mahalle Muhtarı Nazım Akar ise, yol yapım taleplerine Başkan Ergün’ün duyarsız kalmadığına dikkat çekerek, “Vatandaşlarımız başlatılan yol çalışması nedeniyle çok mutlu. Geçtiğimiz yıl, bu yolun yapılması talebini Cengiz başkanımıza iletmiştik. Sağ olsunlar bu yolda çalışma başlattılar. Cengiz başkanıma, mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.



SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.03.2021 09:07:00 0
Tarih: 12.03.2021 09:07 Güncelleme: 12.03.2021 09:07
Haberi Sesli Oku