Anahtar Kelimeler: Bakan Kasapoğlu Manisa

MANİSA - Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Manisa´ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, adaletli bir değerlendirme olması halinde UEFA EURO 2024´ün Türkiye´ye verilmesi gerektiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa´ya geldi. İlk ziyaretini Manisa Valiliği´ne gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu´na AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve çok sayıda partili eşlik etti.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´in makamına geçen Bakan Kasapoğlu, Manisa´nın hem kendisi için hem de ülkemiz için önemli bir şehir olduğunu belirterek, ?Hükümetimizin 16 yıldır Manisa´ya gerçekleştirdiği hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Hem sporla ilgili hem gençlikle ilgili hem de diğer alanlarla ilgili. İnşallah hem kendi alanımla ilgili hem de diğer kabine üyelerinin alanlarıyla ilgili Manisa´ya daha çok güzel planlarımız var, hayallerimiz var. Bunları da gerçekleştirmek için elbirliğiyle daha güzel bir Manisa için, gençliğimizin geleceği için, ülkemizin yarınları için çalışacağız? dedi.

Bakan Kasapoğlu valilik ziyaretinin ardından Şehitler Ortaokulunu ziyaret ederek beden eğitimi dersindeki öğrencilerle bir süre sohbet ederek top ve kitap dağıttı. Kitapların içeriklerinin çocuklara uygun olmadığını fark eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra kitapları toplatarak Ankara´dan yeni kitaplar gönderme sözü verdi.

-EURO 2024 yorumu-

Bakan Kasapoğlu, okul ziyaretinin ardından çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Bakan Kasapoğlu kendisine ikram edilen Manisa kebabının da tadına baktı. Bir esnafın, EURO 2024´ü alıp alamayacağımızı sorması üzerine Bakan Kasapoğlu, "Almamız lazım, vermeleri lazım, anlatabiliyor muyum? Çünkü bizim hakkımız. Adaletli davranırlarsa alırız inşallah" cevabını verdi.

Bakan Kasapoğlu Şehzadeler Belediyesi ve AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı´na da kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.



Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

Özgür Özel, Yunusemre’de Toplu Açılış Törenine Katılacak

SALİHLİ YAĞIŞ FELAKETİ YAŞADI

Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.09.2018 15:03:26 0
Tarih: 27.09.2018 15:03 Güncelleme: 27.09.2018 15:03
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri