Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9190,72%0,86
  • DOLAR

    38,61% 0,10
  • EURO

    43,77% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4197,70% 1,55
  • Ç. ALTIN

    6791,42% 1,98

Badmintoncular, Karışık Çiftlerde Türkiye Üçüncüsü

Badmintoncular, Karışık Çiftlerde Türkiye Üçüncüsü

Ankara’da düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun başarılı sporcuları Elif Kayılap ve İsmail Samet Bülbül karışık çiftler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

SARUHANLI - Ankara’da düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun başarılı sporcuları Elif Kayılap ve İsmail Samet Bülbül karışık çiftler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası, Ankara Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleştirildi. 39 ilden 131 kulüp ve 443 sporcu katılım sağladığı şampiyonada, Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz Ali Hamza Doğan, İsmail Samet Bülbül, Elif Kayılap ve antrenörümüz Hatice Tokmakçı ile yer aldı. Sporcularımız Elif Kayılap ve İsmail Samet Bülbül, karışık çiftler maçlarında rakiplerini eleyerek Türkiye üçüncüsü oldular.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan, “Badminton takımımız, yine güzel bir başarıya imza attı. 39 ilden 131 kulüp ve 443 sporcu katılım sağladığı şampiyonada karışık çiftler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan sporcularımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor