Tarih: 08.04.2017 06:31

Azeri sanatçıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a destek

Facebook Twitter Linked-in

MAGAZİN - Azeri sanatçı Afaq Aslan, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´a desteğini açıklayarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın "Evet " almasını istiyorum" dedi. 
Görüşmeleri devam eden bir dizi projesi için Türkiye´de bulunan Azerbaycanlı sanatçı Afaq Aslan, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a desteğini açıklayarak, yaklaşan referandum hakkındaki beklentilerini de ifade etti. Türkiye´nin son yıllarda yaşadığı terör olaylarına da değinen sanatçı, ?kardeş ülke´ vurgusu yaparak, Türkiye´yi hedef alan terör saldırılarında en az Türk halkı kadar üzüntü yaşadıklarını anlattı.
Bir proje için Türkiye´de bulunan Aslan, konakladığı otelde verdiği röportajda Türk halkına selam, sevgi ve desteğini ifade ederek,?Türkiye´den bir dizi teklifi aldım. Görüşmelerimiz olacak burada. Onunla ilgili Türkiye´deyim. Azerbaycan´da da yeni şarkılar ve yeni klip için çalışıyoruz. Türkiye´den de birçok hayranım var. İzliyorum; yorumlar yazıyorlar, izliyorlar. İyi ve kötü, hepsini izliyorum? dedi.
?Türkiye, ikinci vatanım?
Türkiye´de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ve Türkiye´yi ikinci vatanı olarak gördüğünü vurgulayan sanatçı, Türk halkının son zamanlardaki terör saldırılarında yaşadığı acıyı da paylaştığını ifade ederek, ?Türkiye, ikinci vatanım. Kendimi hiç yabancı hissetmiyorum. Zaten Azerbaycan ve Türkiye olarak; bir millet, iki devletiz. Türkiye zor dönemler geçirdi, geçiriyor. Biz de izliyoruz. En az sizin kadar sizin acınızı biz de hissediyoruz. Her zaman size desteğiz. Azerbaycan her zaman Türkiye´nin acısını kendi acısı gibi hissedecek? diye konuştu.
?Yüzde 90 ?evet´ çıkacak sonuç, Cumhurbaşkanı Erdoğan halkından ?evet´ onayı alacak?
Türkiye´nin içerisinde bulunduğu referandum süreci hakkında da konuşan ve referandumdan beklentisini açıklayan Afaq Aslan, ?Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ?evet´ oyu almasını istiyorum. Recep Tayyip Erdoğan´ın siyasetini, liderliğini destekliyorum. Azerbaycanlılar her zaman Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında. Bana sorarsanız, ?yüzde 90 evet´ çıkacak sonuç. Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkından ?evet´ onayı alacak? değerlendirmesinde bulundu.
Son olarak Türk halkına bir kez daha kardeşlik mesajı veren ve Türkiye hakkında iyi temennilerde bulunan sanatçı Afaq Aslan, referandum sonucunun ?evet´ olmasının sadece Türkiye´ye değil, tüm Türk dünyasına güç katacağını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —