MANİSA - Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) Kadınlar Birliği´nin misafiri olan yazar Ayşe Kulin, kadınlardan yoğun ilgi gördü. EBSO Meclis Salonu´ndaki söyleşiye Salihli TSO Kadınlar Birliği üyeleri de katılarak, Kulin´e hazırladıkları ?Nesilden Nesile Küçük Mutfak Sırları? kitapçığını hediye etti. 
Yazdığı son iki kitap olan ?Kanadı Kırık Kuşlar? ve ?Tutsak Güneş?i tanıtmak üzere Ege Bölgesi Sanayi Odası´nda bir söyleşi gerçekleştiren Ayşe Kulin, kadınlardan yoğun ilgi gördü. Söyleşiye Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği üyeleri de katıldı. Salihli TSO Kadınlar Birliği Başkanı Benay Oral, Ayşe Kulin´e yeni hazırladıkları ?Nesilden Nesile Küçük Mutfak Sırları? isimli kitapçığı hediye ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.
Etkinliğe EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.
Yazar Ayşe Kulin, ?Bugünkü konuşmamın adını ´kanadı kırık kuşlar´ diye saptadım. Kitabın adı nedeniyle değil, ben de şu anda kanadı kırık bir kuşum. Kendi ülkeme adam akıllı yabancılaşmış haldeyim. Kitabı yazarken bunu çok hissettim. İnşallah bunlar da geçecek, bütün kötü günler geçiyor. Ben görebilmeyi çok isterim ama ben görmesem de geçecektir.? dedi.
Ülkenin çakma profesörlerle dolup taştığını ifade eden Kulin, bu durumu şöyle anlattı:
?Bugün televizyonu açtığımızda cümle kurmaktan aciz profesörler var. Bildiğim edebiyatı, bildiğim tarihi, hatta evde öğrendiğim dini bile yanlış öğretiyorlar. Hakikaten cahiller, hakikaten merdiven altında eğitildikleri belli, liyakatin dışında bir sistemle geldikleri çok belli. Ülke olarak yaşadığımız zor günler üzerine söylenecek her söz ortak düşüncelerimizin aktarımı ve malumun ilanıdır. Sosyolojik, ekonomik ve psikolojik yıpranmaların terör saldırılarının altında yaşıyoruz hayatımızı. Kadına yönelik şiddetten, cinsel istismardan abandone olmuş haldeyiz.?
Konuşmaların ardından EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran, Yazar Ayşe Kulin´e plaket takdim etti.



Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Manisa'da şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

DEÜ TIP FAKÜLTESİ'NİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 25.01.2017 07:43:07 551 0

Tarih: 25.01.2017 07:43 Güncelleme: 25.01.2017 07:43
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 15:02:00