SARUHANLI - Yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti veren Aydem ve Gediz Elektrik, işletme müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-mutabakat uygulamasına geçti.  

Aydem ve Gediz Elektrik e-mutabakat uygulamasına geçti. Tüzel ya da şahıs şirketleri bu sayede KDV hariç 5 bin TL ve üzeri faturaları için beyan etmeleri gereken ‘Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BA) ve ‘Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BS) mutabakatlarını, artık daha kolay takip edebilecek. E-mutabakat sistemine geçişle birlikte, sistemde e-posta bilgisinin güncel olması koşuluyla Aydem ve Gediz Elektrik tarafından gerekli her türlü bilgi, e-posta ortamında müşteriyle paylaşılabilecek. E-mutabakat sisteminden yararlanabilmenin tek şartı ise e-posta bilgisinin güncel olması. Bu sistem sayesinde müşterilerin her ay imza alarak süreci manuel olarak takip etme zorunluluğu ortadan kalkacak.

Uygulamayla fatura güncelleme işlemleri, ilgili ayı takip eden ayın 15’i ile 30’u arasında yapılabilecek. E-mutabakattan yararlanmak isteyen müşterilerin, şirket e-posta adreslerini ve diğer iletişim bilgilerini, Aydem ve Gediz Elektrik’in müşteri ilişkileri merkezlerinden, web sitelerindeki online işlemler sayfasından veya 0850 800 0 186 numaralı iletişim merkezi aracılığıyla güncellemeleri gerekiyor.

Genel Müdür Çağdaş Demirağ: “Dijitalleşme Adına Büyük Bir Adım”

Söz konusu yeniliğin, doğrudan müşterilerin e-posta adreslerine gittiği için veri güvenliği sağladığını söyleyen Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti: “Dijitalleşme adına büyük bir adım daha atmış olduğumuz bu uygulama, müşterilerimizin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak. Mutabakatlarla ilgili uyuşmazlık söz konusu olduğunda müşterilerimizin kolaylıkla ekstre yüklemesi ve karşılaştırma yapabilmesi sağlanacak.”

Demirağ sözlerini, “Müşterilerimiz, gerçekleştirilen tüm mutabakatları uygulama üzerinden takip edecek, ihtiyaç olması durumunda geçmiş mutabakatları ile e-fatura ve e-arşiv faturalarına da kolaylıkla ulaşabilecekler.” şeklinde sonlandırdı.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 18.12.2019 10:15:00 940 0
Tarih: 18.12.2019 10:15 Güncelleme: 18.12.2019 10:15
Haberi Sesli Oku