SARUHANLI - Dünya genelinde yaşanan pandemi süreci, AVM sektörünü de olumsuz etkiledi. Buna karşın özellikle HES kodu uygulamasının devam etmesi, girişlerde ateş ölçümü yapılması ve hijyen kurallarına eksiksiz bir şekilde uyulması AVM’lerin güvenilir ortamlar olmasını sağladı. Öte yandan aşı uygulamasının kesintisiz sürmesi ve yerinde karar dönemine geçilmesiyle birlikte risk gruplarına göre bazı şehirlerde AVM’lerin cumartesi günleri açık olması da 2021’de olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor. Açık havada alışverişin getirdiği avantajlarla yeni dönemi karşılayacaklarını belirten İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yerinde karar dönemiyle birlikte sektörün eski canlılığına tekrar kavuşmaya başlayacağını belirtti.

AVM’lerin güncel durumu hakkında bilgiler veren İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, alışveriş merkezlerinin yıl boyunca durağan dönemler yaşadığını, buna rağmen yerinde karar dönemiyle birlikte sektörün eski canlılığına tekrar kavuşacağını söyledi.

Baştürk, “Alışveriş merkezleri tüm dünyayı sarsan pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerin başından geldi. Tam bir yıldır kapalı, kısmi kapalı ve kısıtlı kapasite ile çalışmak perakende sektörünün ana gündemi oldu. Tüm bu yaşananlardan sonra bugünlerde yeni gündem ise tekrar açılma süreci. Özellikle yeme-içme sektörünün uzun süreli kapalı kalması, sektör aktörlerini zora soktu” dedi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

AĞIRALİOĞLU’NDAN MANİSA’DA SERT MESAJLAR: “MEMLEKETİN BU HALİNE RAZI DEĞİLİZ”

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

Spilkent projesinde çalışmalar hızlandı

Sarıgöl’de pekmez yapımına hız verildi

Evde çıkan yangında hayatını kaybetti, 20'den fazla kedi de telef oldu

Otomobil tırla çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Kütahya'da 5 katlı binanın teras katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Vali Özkan yaralı polis memuru Hatice Ünal’ı hastanede ziyaret etti

Sarıhanlı Ziraat Odası Başkanı Okur'dan TARSİM Prim Artışlarına Tepki

Kazada şehit olan Polis Memuru Ali Barut son yolculuğuna uğurlandı

SİMAV’DA DÜZENLENEN ÜÇ ETEK (YIRIKLI) GECESİ RENGARENKTİ

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 3.03.2021 14:18:00 11489 0
Tarih: 03.03.2021 14:18 Güncelleme: 03.03.2021 14:18
Haberi Sesli Oku