MANİSA - MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerinin çevre izin ve lisans süreci çalışmalarını başlattı.

Gediz ve Bakırçay havzalarında alıcı ortam su kalitesinin yükseltilmesini ve doğal kaynakların korunmasını hedefleyen, bu amaçla dev yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığınca işletilen arıtma tesislerinin çevre izin ve lisans sürecini başlattı. Akhisar ve Alaşehir Atıksu Arıtma Tesislerinde süreçlerin tamamlandığını belirten MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, diğer Atıksu Arıtma Tesislerinin de uygunluk yazılarının Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendiğini belirtti.

Yüzde 15´lik indirimden yararlanılmaya başlandı

Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, ?Genel Müdürlüğümüz tarafından Çevre Kanununun 29. maddesi çerçevesinde Atıksu Arıtma Tesislerinin teşvik tedbirlerinden faydalanılması planlanmış olup, bu yıl içerisinde Akhisar ve Alaşehir Atıksu arıtma Tesisleri için geri ödeme belgesi başvurusunda bulunulmuştur. Ayrıca Genel Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren diğer Atıksu Arıtma Tesisleri için ilgili elektrik dağıtım şirketi ile görüşüp, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun belirlemiş olduğu Atıksu Arıtma Tesisleri için uygulanan yüzde 15´lik indirimden yararlanmaya başlanılmıştır? dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlendi

Daire Başkanı Ali Oztozlu, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü´nün 5 Mayıs 2015 tarih ve 2015/6 sayılı genelge ile gerekli başvuruların yapılmasını istediği Atıksu Arıtma Tesisleri kimlik belgeleri, Genel Müdürlüğümüz tarafından işletilmekte olan 13 Atıksu Arıtma Tesisi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendi? diye konuştu. 



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.03.2016 17:39:47 576 0
Tarih: 01.03.2016 17:39 Güncelleme: 01.03.2016 17:39
Haberi Sesli Oku