Aslan dolunayı büyük değişimlere işaret ediyor

Astrolog Aysun Koç, 17 Şubat'ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dolunayın öfke, kaygı bozukluğu ve ani krizlere sebep olabileceğini belirten Koç, sosyal ve kültürel alanda yaşanabilecek etkileri de değerlendirdi.

Haberler.com Stüdyosu'nda Astrolog Aysun Koç, 17 Şubat'ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı'nın etkilerini anlattı. Koç, dolunayın bireysel ve toplumsal olarak zorlu süreçler getirebileceğini vurguladı.

"DEPRESYON VE ANİ KRİZLERİ TETİKLEYEBİLİR"

Koç, Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın depresyon, ani krizler, kaygı bozukluğu ve öfke problemleri gibi duygusal zorlukları tetikleme potansiyeli taşıdığını ifade etti. "Bu Dolunay, egosu yüksek olan pek çok insanı da zorlayacak. Aynı zamanda çocuklar, ünlüler ve yöneticilerle ilgili zorlayıcı gelişmeler yaşanabilir," dedi.

"TOPLUMSAL VE KÜLTÜREL DEPREMSELLİKLER YAŞANABİLİR"

Dolunay anında oluşan Uranüs etkili T kare pozisyonunun beklenmedik olaylara sebep olabileceğini belirten Koç, "Türkiye'de yüksek şiddetli bir deprem beklemiyorum ancak Ege Denizi'nde yanardağ kaynaklı bir depremsellik yaşanabilir. Ülkemizde ise daha çok sosyal ve kültürel depremselliklerin öne çıkacağını düşünüyorum," açıklamasında bulundu.

"ZORLAYICI BİR DÖNEM BİZİ BEKLİYOR"

Koç, Dolunay'ın en çok Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçlarının son on gününde doğanları etkileyeceğini, Yay ve Koç burçlarının ise kısmen daha olumlu etkiler alacağını ifade etti. "Bu Dolunay, sorumluluk alınan işlerde uzun vadeli kalıcı oluşumlar sağlayabilir ancak %70-%80 için zorlu etkiler barındırıyor," diyerek uyardı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.02.2025 09:52:00 737 0
Tarih: 13.02.2025 09:52 Güncelleme: 13.02.2025 09:52
Haberi Sesli Oku