Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Muhtar Karadağ: ?Büyükşehir Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor?

Muhtar Karadağ: ?Büyükşehir Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor?

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Kepenekli Mahallesi´ndeki mevcut sondajda su seviyesinin azalması üzerine mahallede yeni sondaj çalışması başlattı.

SARUHANLI/KEPENEKLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Kepenekli Mahallesi´ndeki mevcut sondajda su seviyesinin azalması üzerine mahallede yeni sondaj çalışması başlattı.

Manisa genelindeki içme suyu ihtiyacını yeni sondajlarla çözüm sunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, içme suyunun amaç dışı ve bilinçsiz kullanımı nedeniyle düşen su seviyelerinin mağduriyet yaratmasının önüne geçiyor. Bu kapsamda sondaj çalışması başlatılan yerleşimlerden biri de Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesi oldu. Mevcut sondajdaki suyun azalması üzerine harekete geçen MASKİ, mahallede yeni bir sondaj çalışması başlattı. Yer tesliminin gerçekleşmesinin hemen ardından kuyu delgi çalışmalarına başlayan ekipler, mahalleye yeterli suyu temin etmek için yoğun mesai harcıyor.
Kepenekli´ye Büyük Yatırım
Kepenekli Mahalle Muhtarı Adil Karadağ, ?Köyümüzdeki sondaj kuyusunun suyu zaman içinde yetersiz gelmeye başladı. MASKİ Genel Müdürlüğümüze başvurduk. Sağolsunlar ekipler gelip inceleme yaptılar ve sonrasında yer teslimi de yapılarak çalışmalar başladı. En kısa zamanda suyumuza kavuşacağız inşallah. Mahallemizin en büyük sorunu böylece çözülmüş olacak. Büyükşehir Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. 154 Mahalle Projesi ile önümüzdeki aylar içerisinde mahallemizin içme suyu ve kanalizasyon hatları da komple yenilenecek. Şuanda Kepenekli´ye gerçekten büyük bir yatırım yapılıyor. Tüm bu hizmet için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor