Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur

Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, bölgedeki üzümcünün fiyat sorununu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na taşımaları için Manisa Milletvekillerine çağrıda bulundu.

SARUHANLI - Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, bölgedeki üzümcünün fiyat sorununu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na taşımaları için Manisa Milletvekillerine çağrıda bulundu.

Türkiye’nin başka bölgelerindeki milletvekillerinin üreticisini sahip çıktığını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, şunları söyledi; “Karadeniz Bölgesinde fındık fiyatlarında sorun yaşandığı zaman bölgenin milletvekilleri sorunu Türkiye Millet Meclisine, Başbakana ve ilgili bakanlara ulaştırıyor. Ancak bizim bölgemizde üzüm fiyatı 5 lira 40 kuruştan 2 lira 20 kuruşlara düştü hala milletvekillerimiz Manisa bölgesindeki iliği kurum ve kuruluşlarla birlikte Başbakanla görüşme sağlamadı. Üreticimizin derdini bu gün başbakanımıza iletmeyip ne zaman ileteceğiz. Manisa Milletvekillerimizden istirham ediyoruz. Üzümün fiyatı konusunda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bizleri mutlaka ama mutlaka görüştürmelerini istiyoruz. Başbakan bir de bizim ağzımızdan çiftçimizin kanayan yarası olan fiyat sorununu dinlesin.”

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor