SARUHANLI - DenizBank Saruhanlı Şube Müdürü Kenan Tahir Uncu DenizBank 2014 yılı başında hayata geçirdiği ve emeklilerden yoğun ilgi gören kampanyasını yenileyerek, maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verdiğini bildirdi.

Uncu, yaptığı basın açıklamasında; “Ödül kazanan emekliler, fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, ilk kez Emekli Bonus kredi kartı sahibi olan emekliler ilk alışverişinde 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını Deniz’e transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekliler fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, DenizBank Emekli Bonus kredi kartı sahibi olmaları ve ilk alışverişlerini gerçekleştirmeleri durumunda ise 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar. Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödül maaş hesabına yatırılacak.” Dedi.

-“Emekli müşterilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak için çalışıyoruz”-

Şube Müdürü Kenan Tahir Uncu, şunları söyledi: “Özel sektör bankaları içinde emeklilere ayrıcalıklı hizmet anlayışını getiren Bankamız, bu alanda ilklere imza atmak üzere yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda, 2014 yılı başında hayata geçirdiğimiz ve emeklilerimizin yoğun ilgi gösterdiği hoş geldin kampanyamızı yeniledik. Emeklilerimiz yeni kampanyamızla 300 TL değerinde ödül kazanma fırsatı elde ediyorlar. Emekli müşterilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak, ilk arzumuz. Önümüzdeki dönemde de emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm emeklilerimizi DenizBank şubelerine davet ediyoruz.”

-Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri-

Uncu ifadelerini şöyle sürdürdü; “Şubelerde işlem önceliği, uygun faizli ihtiyaç kredileri, acil nakit ihtiyacı için Kurtaran Hesap, internetten ve İletişim Merkezi’nden ücretsiz havale ve EFT, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, vadeli mevduata özel faiz oranları ve hesap işletim ücreti muafiyeti DenizBank’ın emeklilere sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.”

-Emekli Bonus avantajları-

DenizBank’ın Emekli Bonus ürününde tüm Bonus özellikleri bulunduğunu ifade eden Şube Müdürü Uncu, “Emekli Bonus ile alışverişler taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları da emeklileri bekleyen avantajlar arasında yer alıyor. Kira, aidat gibi ödeme talimatlarında ücret ve komisyon muafiyetleri, emeklilere özel düşük faiz oranları gibi birçok fırsat da yine Emekli Bonus’un içinde yer alıyor. Dijital bankacılıkta ezber bozan uygulama: fastPay

DenizBank’ın mobil cüzdan uygulaması fastPay sayesinde DenizBank müşterisi olsun olmasın herkes cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderebiliyor. Kullanıcılar istedikleri kredi kartlarını, DenizBank müşterileri DenizBank Mevduat Hesabı’nı veya kredi kartını fastPay cüzdanına bağlayabiliyor, fastPay işyerlerinde hızlı alışveriş olanağına sahip oluyor. İnternetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkânı da fastPay’ın avantajları arasında yer alıyor. Uygulama AppStore, WindowsPhone Store ve Google play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca DenizBank’ın mobil cüzdanı fastPay, sesle para gönderme özelliğinden sonra dünyada bir ilk olarak ATM’lerde sesle para çekme özelliğini de hayata geçirdi.” Dedi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.10.2014 10:49:44 1012 0

Tarih: 11.10.2014 10:49
Haberi Sesli Oku
18.06.2025 12:38:00