Anahtar Kelimeler: Arguz Dönem Daha Aday

SARUHANLI - Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz 17 Şubat 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Olağan Genel Kurulunda Oda Başkanlığına tekrar aday olacağını bildirdi. 

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odasının 5 dönemdir Başkanlığını yaptığını hatırlatan Arguz, üyelerin talebi doğrultusunda bir dönem daha aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

Odaların eskisi gibi gelir düzeyinin kalmadığı için, maddi zorluklar çektiğini belirten Başkan Arguz, şöyle dedi; ?2010 yılından sonra Şoförler Odaları daha çok maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Odamızın üye sayısı 1000´den 270´e düştü. Dolayısıyla üyelerimizden aldığımız aidat ücretleri de yarıya inmiş oldu. Şu anda Şoförler odaları, Esnaf odaları gibi olmayıp yasa gereği odamızda toplanan brüt paranın % 5´ini Ankara Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna % 5 kesimide Manisa Odalar Birliğine ödenmektedir. Odamızın üye aidatı, plaka basımı ve evrak ücretlerinden başka bir geliri yok. Bu sıkıntılara rağmen ben ve yönetim kurulum olarak temsil etmekteyim. Bu şartlar altında 17 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulumuzda odamız yönetimine ben ve yönetim kurulu üyelerim olarak bir dönem daha hazırız. Şu an bile ayakta zor duruyoruz. O zaman halimiz ne olur bilemiyorum. Bundan dolayı Şoförler Odasını bu şartlar altında bırakıp gitmemek için bir dönem daha aday olacağım? Saygı değer şoför esnafımızın desteğini bekliyoruz.?

- MAAŞIMI DÜŞÜRDÜM ? 

Başkan Arguz, maddi sıkıtılar nedeniyle Şoförler Odasında görevli 2 personeli işten çıkarmak zorunda kaldıklarını, kalan iki personelin asgari ücret seviyesinde maaş almakta ve kendisinin de başkan olarak asgari ücretin altında maaş aldığını, buna da gelirlerin düşük olmasından dolayı odayı ayakta tutabilmek maksadıyla yaptıklarını ifade etti.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.01.2018 06:03:53 800 0
Tarih: 29.01.2018 06:03 Güncelleme: 29.01.2018 06:03
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri