Aren bebeği hastanelik eden cani hakim karşısına çıkıyor
Denizli’de Nisan ayında annesinin sevgilisi tarafından darp edilerek ağır yaralanmasına neden olan cani sevgili hakim karşısına Davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yanı sıra bazı sivil toplum örgütleri de müdahil olacak.

30 Nisan 2025 tarihinde Sarayköy ilçesine bağlı Aşağımahalle’de meydana gelen olayda; eşinden bir süre önce boşanan S.B.D., başı, yüzü, sırtı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan 2 yaşındaki oğlu Aren'i Sarayköy Devlet Hastanesi'ne getirdi. Aldığı darbe nedeniyle sağ gözü tamamen kapanan ve sağ kolunda yara oluşan bebeğin vücudunda oluşan darp izlerinden şüphelenen hastane personellerinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine araştırma başlatıldı. Konuyla ilgili olarak ifadesine başvurulan anne S.B.D., çocuğunu birlikte yaşadığı erkek arkadaşı S.D.'nin darp ettiğini öne sürdü. Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturmada Aren bebek koruma altına alınırken, sanık S.D tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aren bebeğin darp ederek hastanelik eden S.D.'nin yargılanmasına yarın Sarayköy 2. Asliye Ceza Mahkemesinde başlanılacak. İlk duruşmaya anne S.B.D’nin yanı sıra sanık S.D’de tutuklu olarak katılacak. 2 yaşındaki Aren bebeği darp edildiği olayın aydınlatılıp suçlunun gün yüzüne çıkması için Sosyal Politikalar Bakanlığının yanı sıra Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği de duruşmaya müdahil olacak olacak.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin iddianamede son durum

Saruhanlı'da vefat...

Kırkağaç'ta sağlık memuru hastanede ölü bulundu

Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 21.08.2025 08:16:00 1004 0
Tarih: 21.08.2025 08:16 Güncelleme: 21.08.2025 08:50
Haberi Sesli Oku