Anahtar Kelimeler: Ant Sekban ailesine kavuştu
ASAYİŞ - Çekmeköy'de okuldan çıkıp minibüsle eve dönerken evinin yakınlarında kaybolan 16 yaşındaki Ant Sekban bulundu. Ant Sekban'ın kendisini kaçıranlar tarafından, jandarmanın yaptığı operasyondan korkarak serbest bırakıldığı iddia edildi.

Minibüsle eve dönerken kaybolan 16 yaşındaki Ant Sekban Kurtköy'de bulundu. İddiaya göre, Ant kendisine adres sorma bahanesiyle otomobille yaklaşan 2-3 kişi tarafından kaçırıldı. Şüphelerin ilçe jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlardan haberdar oldukları ve yakalanmamak için Ant'ı serbest bıraktığı iddia edildi.

Serbest bırakıldıktan sonra telefonla ailesini aradığı öğrenilen Ant, daha sonra jandarma ekiplerince bulunduğu yerden alınarak Çekmeköy Reşadiye Mahallesi Çiftpınar Sokak`ta bulunan evine getirildi. Ailesine teslim edilen Ant`ı, evin önünde yakınları ve ailesi sevinçle karşıladı. Daha sonra açıklama yapan Ant, "Bende mutluyum. Geldik eve karşılaştık, sarıldık, çokta güzel oldu. Bütün aile, arkadaşlar toplandık." diye konuştu. Gazetecinin "neler hissettin" sorusuna ise " iyi baktılar bana sonra geldim mutluyum" diyerek esprili bir şekilde cevap verdi. Sözlerine devam eden Ant, "Sonuçta üzüldüm, evde değildim. Annemi özledim, babamı özledim, arkadaşlarımı özledim." dedi.

Gazetecilere ise sabah saatlerinde detaylı bir şekilde açıklama yapılacağı öğrenildi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 30.12.2014 08:16:18 969 0

Tarih: 30.12.2014 08:16
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri
3.05.2025 11:04:00