ASAYİŞ - Antalya´nın Konyaaltı ilçesinde bir lisede 3 kız öğrencinin kavgası hastanede bitti.

İddiaya göre, Antalya´nın Konyaaltı ilçesinde bir lisenin 10´uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.Ç. tuvalette yalnız olduğu esnada, okul arkadaşlarından S.Ö.´nün sözlü saldırısına uğradı. Kısa süreli bir arbedeninin de yaşandığı olayın ardından M.Ç., durumu okul müdürüne söylemek üzere odasına gitmesine rağmen kimseyi bulamadı. Bugün okula gelen M.Ç., dün yaşanan olayı okul müdürüne anlattı. Okul müdürü daha sonra iki öğrenciyi de odasına çağırdı. Daha sonra S.Ö.´yü okul müdürüne şikayet ettiği gerekçesiyle iddiaya göre S.Ö.´nün arkadaşı M.Ü., fiziki saldırıda bulundu. M.Ü.´nün saldırısının ardından M.Ç.´nin yüzü tırnak izlerinden dolayı tanınmaz hale geldi. Soluğu tekrar okul müdürünün odasında alan M.Ç., durumu tekrar anlattı. Okul müdürü, M.Ç´ye ilk müdahaleyi okulda yaptıktan sonra, olaya karışan öğrencilerin ailelerini çağırarak bir süre görüştü. 16 yaşındaki 10´uncu sınıf öğrencisi M.Ç. ise yakınlarıyla beraber Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu aldı. M.Ç.nin hastaneden aldığı darp raporunda ?yüz genelinde tırnak izleri´ tespit edildi.

"Bana hakaret etti"

Yaşananları anlatan M.Ç., "Dün tartışma yaşadık. Okul müdürüne şikayet ettim. Bugün sabah saatlerinde de S.Ö.´nün arkadaşı M.Ü., gelip üzerime saldırdı. Ben de kendimi savunmak için saçını çektim ve başımı korudum, sonra da yüzüm bu hale geldi. Okul müdürüne şikayete gittim. Sonrasında da hastaneden darp raporu almaya geldim" dedi.

"İki öğrenciyle daha önce kavgam yoktu"

M.Ç. "İki öğrenciyle de bir kavgam yoktu. Merhaba merhaba durumumuz vardı. Büyük bir kavga ya da samimiyetimiz olmadı. Birden böyle oldu. Okulda tuvalette dururken geldi ve olay oldu" ifadelerini kaydetti.
Tartışmanın ilk yaşandığı anları anlatan M.Ç., "O an tuvalette bir tek ben vardım. Neden yaptığını anlamadım. Sorduğum zaman ?biz ortaya laf attık´ diyor ama bana karşı ve üzerime yürüyerek bunu söylediler. Öyle kendilerini savunmaya geçerek biz bir şey yapmadık, ortaya laf attık filan dediler" diye konuştu.
Okul yönetiminin kendisine gerekeni yapacaklarını söylediğini de dile getiren M.Ç. "S.Ö. ile tartışmamızdan sonra okul müdürüne şikayete gittim. Sonra okul müdürünün odasından çıktıktan sonra yüzüm bu hale geldi. Tekrar okul müdürünün yanına gittim. Okul müdürü de fotoğrafımı çekti. Öğrencilerinde velilerini çağırdılar" dedi. 



MasterChef 2025'te ana kadro için 14 yarışmacının yarıştığı akşamda; önlüğü kazanan ilk kişi belli oldu.

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığında terörle mücadele kursu gören 38. dönem kursiyer uzman erbaşlar yemin etti.

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Motosikleti ile kaza yapan 17 yaşındaki Arda Kara, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

Ahmet Mete İnce, 493.9643 puan alarak Sarıgöl ilçe birincisi olurken, bu puanla ilçede bugüne kadar ulaşılan en yüksek başarıya imza attı.

Tek yanlışla Türkiye birinciliğini kaçırdı

Alaşehir ilçesinde marangozluk yapan 2 çocuk babası sabah saatlerinde iş yerinde ölü bulundu.

İş yerinde hayata gözlerini yumdu

Sarıgöl Ovası’nda 2025 yılı erkenci üzüm alımları başladı.

Sarıgöl Ovası’nda erkenci üzüm alımları başladı

Ertuğrul Kabaş, Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Serdar Kabaş’ın acı günü

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Karadenizliler Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetimini konuk etti.

Karadenizlilerden Başkan Balaban’a teşekkür

Savaş gemisi döşeme ve minderlerinden süper lüks yatlara

Hayalini teknelerde gerçekleştirdi

Kene kabusu memlekette 11 can aldı. Son olarak 59 yaşındaki vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tehlike çanları çalıyor: Görünmeyen kabus can almaya devam ediyor!

Çevredeki esnafın ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeği hastaneye kaldırırken bebeğini çöpe atan kadın ise gözaltına alındı.

Evde doğurduğu bebeğini çöpe attı: Böyle vicdansızlık görülmedi

Korkunç cinayetle ilgili sır perdesi aralanıyor. Mustafa Ercan'ın ifadesi ortaya çıktı.

Diş hekimini katletmişti: Cinayette sır perdesi aralanıyor

Uşak'ın Ulubey ilçesinde kayıp olarak aranan 75 yaşındaki adam ölü olarak bulundu.

Kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Kocaeli'nde Y.G. tartıştığı üvey oğlu Ferhat B.'yi göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Ferhat B.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Tartıştığı üvey oğlunu göğsünden bıçakladı!

Antalya'da görevli polis memuru Bekir Tatlı (37), ailesiyle birlikte tayininin çıktığı Adıyaman'a giderken Konya'da kaza yaptı.

Kahreden kaza! Polis memuru tayine giderken ailesi can verdi!

Bilimsel araştırmalar ve uzman görüşleri, sindirimi hızlandıran altı süper besini ortaya koydu. Bu besinler, bağırsak sağlığınızı desteklerken metabolizmanızı da ateşledi.

Mideyi rahatlatan altı mucize! Sindirimi hızlandıran gizli kahramanlar

MasterChef 2025'te ana kadro için 14 yarışmacının yarıştığı akşamda; önlüğü kazanan ilk kişi belli oldu.

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığında terörle mücadele kursu gören 38. dönem kursiyer uzman erbaşlar yemin etti.

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 16.03.2017 08:47:56 450 0

Tarih: 16.03.2017 08:47 Güncelleme: 16.03.2017 08:47
Haberi Sesli Oku
12.07.2025 12:41:00