MANİSA - Manisa´da bir damat, şeker hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve hastaneden çıkamayan annesi için nikah törenini hastane odasına taşıdı. 
Manisa Devlet Hastanesi nikah törenine ev sahipliği yaptı. Özel bir okulda öğretmenlik yapan Serkan Zeyrek ve özel bir firmada çalışan Tuğba Adıgüzel hayatlarını birleştirmek için daha öncesinden nikah tarihlerini belirledi. Nikah tarihini alan Serkan Zeyrek´in annesi 64 yaşındaki Şükran Zeyrek ise Ramazan bayramının birinci günü şeker hastalığı nedeniyle hastaneye yatırılarak tedaviye alındı. Damadın 64 yaşındaki annesi Şükran Zeyrek, rahatsızlığı nedeniyle hastaneden çıkarılamayınca gelin ve damat nikahı hastanede kıymaya karar verdi. Hastane yönetiminin de izin vermesiyle birlikte Manisa Devlet Hastanesi dahiliye servisinde nikah töreni gerçekleştirildi. Hastaneye gelen Şehzadeler Belediyesi Nikah Memuru Nurettin Başkurt, gelin ve damadın nikahlarını şahitler huzurunda kıydı. Nikahın kıyıldığı esnada hasta yatağında yatan anne Şükran Zeyrek ise gözyaşlarına hakim olamadı. Duygulanan anne Şükran Zeyrek, elini öpen gelinine bilezik taktı.
Annesinin de nikahını görmesini istediğini söyleyen damat Serkan Zeyrek, "Bugüne nasipmiş. Nikah günümüzü almıştık. Ama annem rahatsız diye yapamadık. Annemin de görmesini istiyorduk. Yetkililer de izin verdi. Çok teşekkür ediyorum" dedi.



Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.07.2017 08:34:27 789 0
Tarih: 18.07.2017 08:34 Güncelleme: 18.07.2017 08:34
Haberi Sesli Oku