MANİSA/YUNUSEMRE - Oyna Öğren Sende Eğlen projesi kapsamında Yunusemre de bulunan Atabey Anaokulu, Hasan Fırat Anaokulu, Mahidevran Anaokulu, Sakarya Anaokulu, Şehit Türkmen Tekin Anaokulu, Valide Sultan Anaokulu ve Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencileri Yunusemre Gürle Mahallesi’nde bulunan okulun bahçesinde doğa ile iç içe bir gün geçirerek boyama etkinliği gerçekleştirdiler ve harmandalı oyunu gösteri izlediler, hikaye dinlediler.

Projenin açılışına Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Oyna Öğren Sende Eğlen” projesi ile Yunusemre ilçesinde bulunan anaokullarının öğrencileri doğada buluştu. Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı kısa anlatıcılığı ile farklı hikaye anaokulu öğrencilerine sunuldu. Anaokulu öğrencileri doğaya boyama etkinliği gerçekleştirdi ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin oynadı harmadalı oyununu izlediler. Minik öğrenciler doğada gün eğlenceli vakit geçirdiler.

Yunusemre İlçe Milli eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı açıklama şöyle dedi;

“Yunusemre ilçemizdeki 7 anaokulundaki öğrencilerimizin doğada etkinlik yapma amacı ile bir proje yaptık. Oyna Öğren Sende Eğlen projesi kapsamında bugün Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizin kıssa anlatıcılığı ile ilgili gösteriyi yaptılar. Öğrencilerimiz sonrasında boyama etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz doğa ile baş başa güzel vakit geçirdiler. Doğayı tanıdılar çevreyi tanıdılar. Doğada öğretmenlerimiz ile birlikte piknik yaparak güzel vakit geçirdiler” şeklinde konuştu.

Şehit Türkmen Anaokulu Müdürü Şirin Akyol Ekinci ise faydalı bir proje olduğunu söyledi. Şirin Akyol Ekinci “proje kapsamında bugün 2. etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizle daha önce fidan dikimi yapmıştık. Bugünde Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesinin kısa anlatıcılığı projesinde farklı hikaye etkinlikleri değerler eğitimi kapsamında çocuklarımızın yaş gurubuna indirerek drama şeklinde verildi. Çok faydalı bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.



Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 15.06.2022 10:27:00 996 0

Tarih: 15.06.2022 10:27

Haberi Sesli Oku