MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen törenle sona erdi.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Manisa´da çeşitli etkinliklerle kutlandı.  337 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Amatör Spor Haftası kapsamında muay thai, yüzme, judo ve badminton branşlarında müsabakalar düzenlendi.  Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 

AMATÖR SPOR LARA DETEK VERENLERE TEŞŞEKÜR PLAKETİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen törenle sona erdi.  Törene Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hatun Sarıkaya, Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Tekvando İl Temsilcisi Gökay Budak, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. 

Kapanış töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, ?Amatör sporu tabana yaymak, gençlere sporu sevdirmek, gençleri spor salonlarına ve spor alanlarına çekmek için çalışıyoruz. Bu amacımıza da Spor kulüplerimiz öncülük ediyor. Gençlerimize spor yaptırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Her zaman söylüyorum imkanlar kısıtlı ve keşke imkanlar daha fazla olsa da bütün kulüplerimize destek olsak. Geçtiğimiz gün Manisa genelinde futbol kulüplerimize destek yapıldı. Biz sadece bir branşa değil tüm branşlarımıza da destek verilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Diğer branşlar da faaliyet yapan 101 kulübümüz var. Bunları tek tek listesini çıkardık. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Daire Başkanına teslim etik. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e de iletim diğer ilçe belediyelerimiz de ellerinden geldiği kadar destek veriyorlar. İnşallah ilerideki günlerde diğer branşlarda Büyükşehir belediyemizden de destek alacağız. İnşallah bu kulüplerimize bir can suyu olur. Sizler de bu desteği sporcu yetiştirmede kullanırsınız. Sporcu sayısın da artış sağlamış oluruz. Manisa genelinde şuanda faul sporcu sayısı 10 bin 600´dür. Bu sayı bizim nüfusumuza göre çok az ve bunu hep birlikte daha yukarılara çekmemiz lazım. El ele verip Manisa´yı spor kenti haline getirmemiz lazım? ifadelerini kullandı. 

Tören sonunda protokol üyeleri tarafından amatör sporlara destek veren spor il temsilcileri, antrenörler ve spor muhabirlerine teşekkür plaketi verildi. Törende ayrıca amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.  



Saruhanlı’da intihar!..

Denetimli serbestlik 20 yıldır hayata dokunuyor

AİLE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI MÜTEVELLİ'DE YAPILDI

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kula'da asayiş ve narkotik uygulamalarında 23 kişi yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.10.2016 08:24:02 567 0
Tarih: 17.10.2016 08:24 Güncelleme: 17.10.2016 08:24
Haberi Sesli Oku