Anahtar Kelimeler: Allianz Motto Müzik sezona hazır

SARUHANLI - YouTube kanalı Allianz Motto Müzik yeni sezona, Gaye Su Akyol ve Melikşah Altuntaş ikilisinin yanı sıra Sevim Gözay ve Kaan Bağcı’nın hazırladığı yepyeni programlarıyla "merhaba" diyor.

Allianz açıklamasına göre, Türkiye’nin ilk kurumsal YouTuber’ı Allianz Motto Müzik, müzik, muhabbet ve eğlence dolu içerikler sunmaya devam ediyor.

Yeni sezonda Gaye Su Akyol ve Melikşah Altuntaş ile "Yılanlar Yarışıyor", Sevim Gözay ile "Merak Ediyorum" ve Kaan Bağcı ile "Hayal Et" programlarını hayata geçiren Allianz Motto Müzik, 5. yılında takipçilerine dolu dolu eğlence vadediyor.

Gaye Su Akyol ile Melikşah Altuntaş yeni sezonda "Yılanlar Yarışıyor" isimli seyircili çekilecek bir yarışma programıyla sevenleriyle buluşuyor.

Program kapsamında birer arkadaşları ile takım olan ikili; müzik, sinema ve popüler kültür konularını içeren 3 fanustan rastgele çekecekleri konular üzerine eğlenceli bir münazara gerçekleştiriyorlar.

Ayda bir yayımlanan Yılanlar Yarışıyor’un Kadıköy Bina’da gerçekleşen çekimlerine takipçiler ve izleyiciler de dahil ediliyor. İzleyici oyları ile kazananın belirlendiği yarışma, interaktif bir saha aktivitesi olarak Allianz Motto Müzik’e renk katıyor.

- Müzik ve eğlence ile dolu bir sezon

Deneyimli gazeteci Sevim Gözay ile "Merak Ediyorum" da yeni sezonda Allianz Motto Müzik’te yayın hayatına başlayan programlardan biri. Sevim Gözay, her bölümde "Susması istenen kişiye neden "caz yapma' denir?", "Rap, arabeskin yerini mi aldı?" gibi farklı ve gündeme dair bir sorunun cevabını arıyor.

Ayda bir yayımlanan programda soruların yanıtları kliplerden, ünlülerle yapılan röportajlardan, sokaktaki insanların görüşlerinden ortaya çıkan ilginç bilgilerle harmanlanarak keşfediliyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Allianz Motto Müzik’in bir diğer yeni programı ise ünlü illüstratör Kaan Bağcı ile "Hayal Et".

Tasarımları ve tasarımlarını oluştururken çektiği mini videoları ile sosyal medyada kitleler ile buluşan Kaan Bağcı, ayda bir yayımlanan programda hayal ettiklerini illustrasyona döküyor. Kaan Bağcı müziğin ve şarkı sözlerinin kendi dünyasındaki algısını çizimlerine yansıtırken izleyiciler kendini müziğin akışına ve Kaan Bağcı’nın hayal dünyasına bırakıyor.

- Sevilen programlar yeni sezonda da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor

Allianz Motto Müzik’te beş yıldır "Noktalı Virgül" isimli programın sahibi Yekta Kopan da yeni sezonda programa eklenen "Ters Köşe" ile izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

"The Producer" isimli programla geçtiğimiz sezon Allianz Motto Müzik’e katılan Can Şengün, yeni sezonda da müzik endüstrisinin perde arkasını aralıyor. Şenay Akkurt ile "Hayat Bana Güzel", Nurkan Renda ile "Gitar Öğreniyorum" ve Zeynep Toker ile "Bi Bakıp Çıkıcam" programları da yeni sezonda yepyeni içeriklerle yayın hayatına devam ediyor.



Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında teşvik edilecek yatırımları açıkladı

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Turgutlu'dan 3, Akhisar'dan 2, Salihli, Yunusemre ve Şehzadeler'den de birer öğrenci Türkiye birinciliğini paylaştı.

Manisa'da LGS'de birinci olan 8 öğrenciden 3'ü Turgutlu'dan

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören minikler düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Yunusemreli miniklerden unutulmaz yıl sonu gösterisi

Sosyal medyada sahte kiralık araç ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 38 kişi 19 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sahte ilanlarla milyonluk vurgun! 19 ile uzanan ağ çökertildi

Farelerle kurduğu sıra dışı dostlukla daha önce haberlere konu olan 56 yaşındaki Şeref Yeşilbaş otobüs durağında ölü bulundu.

Farelerle dostluğuyla gündemdeydi: Otobüs durağında esrarengiz ölüm!

Tekmeli ve yumruklu kavgayı asker bastırmak için uzun mücadele etti.

Yol yapım şantiyesinde kan döküldü! Köylüler ile işçiler çatıştı

Antalya’da serada kaynak yapan 27 yayındaki Engincan Hiçdurmaz, biranda yere yığıldı.

27 yaşındaki genç serada yere yığıldı! Nişandan sonra gelen acı haber

Devrilen motosikletteki 25 yaşındaki Sude Koyuncu hayatını kaybetti, sürücü Soner Kütahya ise yaralandı.

Kahreden kaza: Genç kızın trajik sonu!

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Annesi öldü, babası cezaevinde kızları sinir krizi geçirdi

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için konuştu.

2026 ŞAMPİYONU İÇİN İKİ FARKLI KEHANET

Erken müzik etiketiyle müzik severlere sunduğu “Gözün Aydın” isimli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Tuğba Olgaç, yeni teklisinin çalışmasına başladı.

TUĞBA OLGAÇ YENİ ŞARKI HAZIRLIĞIM BAŞLADI

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE  şirket ortakları  Hisselerinin Usulsüz Şekilde Silinmesine Karşı Şirket ortaklarından ZAFER MURAT MERMER tarafından  Yasal Mücadele Başlattı…

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE....

Kula ilçesinde seyir halindeki hafriyat kamyonu aynı yönde seyir halinde olan traktöre arkadan çarptı.

Hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

78 Kilometre Yola Malzeme Döküldü, 615 Kilometre Yolda Tesviye Yapıldı

SARUHANLI BELEDİYESİ 3 GREYDER İLE SAHADA

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 29.02.2020 00:42:00 1071 0

Tarih: 29.02.2020 00:42 Güncelleme: 29.02.2020 00:42
Haberi Sesli Oku
11.07.2025 16:13:00