Akşener: "Seçimlere iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz"
Partisinin Manisa İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu yerel seçimler ayrı tek başımıza, hür ve müstakil girme kararı verdik. Bu yerel seçimlerde epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık uğramaya da devam ediyoruz. Ama geldiğim nokta şu iyi ki bu kararı almışız, iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz. Türkiye’ye farklı bir rekabet anlayışını, heyecanını yeniden getirttik.” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa temasları kapsamında partisinin Manisa İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında basın açıklaması düzenleyen Akşener, yerel seçimlere yönelik aldıkları tek girme kararının arkasında olduklarını ve iyi ki de bu kararı aldıklarının altını çizdi.
“İyi ki bu kararı almışız, iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz”
Manisa’da ziyaretlerini değerlendirdikten sonra yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, “Bu yerel seçimler ayrı tek başımıza, hür ve müstakil girme kararı verdik. Sonra ortaya tuhaf bir iş çıktı. Biz simbiyotik bir ilişkiyi hep reddettik, et tırnak ilişkisini hep reddettik. Bu et tırnak ilişkisi sürecekse burada bizim oturmamıza gerek yok, herkes gider arzu ettiği siyasi parti bünyesinde çalışır, bize ne gerek var? Bizim bir iddiamız var, bu iddiayı hayata geçirebilmek için de en önemli fırsat yerel seçimler. Bu yerel seçimlerde epeyce bir haksızlığa, hakarete, iftiraya uğradık uğramaya da devam ediyoruz. Ama geldiğim nokta şu iyi ki bu kararı almışız, iyi ki de hür ve müstakil olarak bu seçime giriyoruz. Türkiye’yi farklı bir rekabet anlayışını, heyecanını yeniden getirttik.” dedi.
“Ben ve arkadaşlarım başlarımızı bu ülkenin yoluna koyduk”
“İddia ediyorum ki biz bu seçimden ülkemize proje üzerinden ve size daha iyi hizmet ederiz dili üzerinden rekabetin nasıl olduğunu göstereceğiz.” diyen Akşener açıklamasını şöyle tamamladı: “Ben arkadaşlarıma ve televizyonda bana soru soran gazetecilere bir şey söyledim. Dediler ki ‘Hür ve müstakil gidiyorsunuz başarılı olursanız elbette hepinizin...Diyelim ki başarısız olundu siz ne yapacaksınız' dedi, ben de ‘Bedelini ödeyeceğim’ dedim. Şimdi o bugün geldi dünden beri başka bir iddia haline dönmüş. Ben size şunu söyleyeyim, hani var ya, ‘Baş koymuşum Türkiye’nin yoluna...’ Ben ve arkadaşlarım başlarımızı bu ülkenin yoluna koyduk. Allah’a da milletimize de güveniyoruz. Herkesin şaşıracağı bir sonuçla karşı karşıya kalacağız. Ondan sonra bu yerel seçim sonuçlarının sonrasının 2028’e ne kadar olumlu yansıdığını göreceğiz. Bizi gagalayan, bize iftira eden, operasyon çekmeye çalışanlar da görecek. İlginç olan şu; biz birbirinden nefret eden insanları bir araya getirdik. İsteyince oluyormuş. Biz insanları yan yana getirebilen bir konumdayız. İnşallah Manisa’da da kazanacağız, Manisa’da da iyi belediyeciliğin nasıl olacağını gösterecekler ve biz de 2028’de bu ülkenin cumhurbaşkanını işaret etme hakkına ve yetkisine sahip olacağız inşallah.”
Akşener İYİ Parti İl Binasını ziyaretinin ardından Şehzadeler İlçe Binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra aday tanıtım toplantısına geçti.



Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 9.01.2024 15:30:00 2016 0

Tarih: 09.01.2024 15:30 Güncelleme: 09.01.2024 17:36
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00