ŞEHZADELER - Akpınar Mahallesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever işadamlarının katkısı ile yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi´nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri (MAGİD) üyelerinin katkıları ile yapılan Akpınar Mahallesi Taziye ve Kültür Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Taziye ve Kültür Evi´nin açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mustafa Cesur, MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları, hayırsever işadamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Mahallesine yapılan Taziye ve Kültür Evi nedeni ile Şehzadeler Belediyesine teşekkür eden Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk ?Mahallemizde yapılan Taziye ve Kültür Evi´nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Böylesine güzel bir açılışta bizleri bir araya getiren başta Sayın Belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik ve MAGİD Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Akpınar Mahallemizin böylesine güzel bir esere kavuşmasında emeği geçen tüm herkese şahsım ve Akpınar Mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Akpınar Taziye ve Kültür Evimiz mahallemize hayırlı olsun? dedi.

?AKPINAR MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN?

Manisa girişimci İnşaat Müteahhitleri olarak Belediyeler ile ortak projeler yaptıklarını ifade eden MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz ?Öncelikle böylesine anlamlı bir tesisin açılışında hep birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyor hepinize hoşgeldiniz diyorum. Daha öncesinde Yunusemre Belediyemiz ile böylesine bir projede ortak bir çalışma yapmıştık. Daha sonrasında geçtiğimiz Ramazan ayında Sayın Belediye Başkanımız ile bu konuda bir görüşme yapmıştık. Böylesine bir projenin içinde olalım istedik. Başkanımıza bu konuyu ilettiğimizde bize olumlu yaklaştı. Birlikte bir istişare ettik. Bulunduğumuz alanın bir tarafının demiryolu olması bir tarafının da okul olması nedeni ile kimseye bir rahatsızlık vermeyeceğinden, bu alanda yapılmasında karar kıldık. MAGİD olarak bizlerde yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz ile birlikte buraya bir katkı sunduk. Ramazan ayının hemen ardından projeleri hazırlandı ve kısa süre içerisinde de yapımı tamamlanmış oldu. Çevre düzenlenmesi ve içyapısıyla gayet güzel bir bina hizmete açılmış oldu. Bu güzel binamızı mahallemizin sakinlerine teslim edeceğiz. Bu güzel esere başta mahalle muhtarımız olmak üzere tüm mahalle halkımızın sahip çıkacaklarını ümit ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

?HAYIRSEVERLERİMİZİ HER ZAMAN ÖNEMSİYORUZ? 



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 1.10.2016 13:41:37 673 0
Tarih: 01.10.2016 13:41 Güncelleme: 01.10.2016 13:41
Haberi Sesli Oku