MANİSA - AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, 2015 Genel Seçimleri`nde partisine daha iyi hizmet sunmak için Manisaspor`daki görevinden istifa etti. 
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı ve Manisaspor Reklam ve Sponsor Sorumlusu Kumbaracı, 2015 Genel Seçimlerinde partisine daha iyi bir hizmet sunmak için istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Manisa İl Sosyal İşler Başkanlığı görevinden sonra genel merkez tarafından tek adayla gidilen kongrede Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine getirilen Kumbaracı; ``25 Haziran 2014`te kongreyle Manisaspor Kulübü yönetim kurulu üyeliğine, 15 Şubat 2015`te yine kongreyle AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Her iki görevin de ne denli önemli olduğunun bilincinde, bu iki görevi aynı anda yürütmenin de meşakkatli olacağı düşüncesindeyim. Bu nedenle çok sevdiğim Manisaspor`umdan, Ak Parti`de daha iyi hizmet etmek için istifa ediyorum. Bundan sonra şehrimizin değerlerinden biri olduğuna inandığım Manisaspor Kulübü`müze bir taraftar olarak hizmet ve destek vereceğimi belirtmek isterim. Yönetim kurulu üyeliğim boyunca beraber çalıştığım arkadaşlarıma ve çalışmalarımıza destek veren spor camiasına ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Manisaspor Kulubü`müze başarılar diliyorum. `` dedi.
2015 Genel Seçimlerinin AK Parti için önemli olduğunu dile getiren Başkan Kumbaracı, ``Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın meşalesini yaktığı, Başbakanımız, Hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu`nun büyük bir ivmeyle devam ettirdiği bu hizmet, 2015 Genel Seçimleriyle beraber çok daha büyük atılımları beraberinde getirecektir. Yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, 2023 vizyonuyla perçinleşecek yatırımların, milletimizin ve ülkemizin müşterek geleceğinin inşa edileceği bu büyük adımların dönüm noktalarından biri olan 7 Haziran`daki genel seçimler, bizim için diğer alanlardaki tüm çalışmalarımızdan çok daha değerli ve çok daha önceliklidir. Bu nedenle; parti büyüklerimizin gece gündüz demeden, uykusuz kalarak çalıştığı bir ortamda sportif görevlerimi askıya almaya karar verdim. Ve bunu tüm ekibimden de ayrıca istirham ediyorum. 2015 Genel seçimlerine dek, AK Partimize gönül vermiş tüm kadınlarımızın en öncelikli amacı; partimizin oy oranını artırmaya yönelik özverili bir çalışma yapılması ve tüm Manisalı vatandaşlarımıza ulaşıp bu seçimlerin önemini anlatılması olmalıdır. `` şeklinde konuştu.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2015 12:25:36 756 0

Tarih: 11.03.2015 12:25
Haberi Sesli Oku
18.06.2025 12:38:00